Komentáře knihy Trojboj s draky: Tomáš Slavata, náhradní táta, triatlonista a filantrop

Claramarie6
13.07.2026

Kniha je velmi zajímavě pojatá a napsaná. Ideální čtivo do autobusu

LenkaV.1
07.11.2021

Inspirující příběh o nezlomnosti a vůli jít (tedy spíše běžet) přes překážky. Poznáte autorův příběh od raného dětství až k dospělosti, co jej ovlivnilo a formovalo i jak se výzvám dokázal postavit. V knize je prostor i pro Tomášovy příbuzné a jejich pohled. Výchovou svěřených dětí to nekončí, autor je neskutečný filantrop a neúnavně pokračuje v práci pro děti (zejména) z dětských domovů dodnes.

Mindy
24.02.2020

Velmi silný příběh. Je neuvěřitelné, co všechno jeden člověk stihne prožít, a to má ještě velký kus života před sebou.
Zajímavé jsou taky "zpovědi" ostatních členů rodiny. Je dobré, že autor dal všem prostor k vyjádření svého názoru, jak to kdo vidí ze svého pohledu. A přiznám se, že rozhovor s matkou jsem měla velký problém dočíst až do konce.

slaska77
10.03.2019

Tato kniha mě chytla za srdce. Nutí nás přemýšlet o tom, co všechno jsme ochotni dělat pro druhé, kde je hranice našeho sobectví nebo našich skutků. Tomáše si velmi vážím a obdivuji, co dokázal. Čekala jsem, že to bude více o sportu, ale tomu se věnuje kniha jen hodně okrajově. Opravdu, klobou dolů. Je úžasné sledovat boj člověka sama se sebou i v těžkých podmínkách, za šílených okolností. Přečtěte si, určitě! (březen 416 str.)

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi