Tři ženy a člun

Tři ženy a člun https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483072/bmid_tri-zeny-a-clun-alo-483072.jpeg 3 13 4

Seznamte se s Eve, která se rozloučila se svou třicetiletou kariéru, aby našla svého svobodného ducha; se Sally, jež opustila svého lhostejného muže a dvě dospívající děti; a s Anastázií, vzdornou a nezávislou obyvatelkou člunu, která čeká na to, až ji někdo zachrání.Sally a Eve se nezkušené a špatně vybavené vydávají na cestu anglickými kanály a odtažitá a nepříliš přátelská Anastázie jim dělá průvodce. Jak tak plují po venkově, na své cestě narážejí na výzvy a bizarnosti, které je neúprosně sbližují. Odzbrojujícím způsobem autenticky vyprávěný příběh, který překvapuje humorem. Tři ženy a člun vás vezme na cestu po slavných anglických vodách a do hlubin lidského srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Three Women and a Boat , 2020


více info...

Přidat komentář

MartaPear
28.12.2023 5 z 5

Celkově půvabné čtení o hledání nového směru a smyslu života v jiných dimenzích než dosud. A protože mám ráda vodu i Anglii, kniha se mi líbila. I když inspirací byl nejspíš Jerome Klapka Jerome a jeho Tři muži ve člunu.

Tila
14.08.2023 4 z 5

Mně se zdá, že tahle knížka má nezaslouženě nízké hodnocení. Mně se to fakt líbilo. Bylo to neotřelé, originální, mělo to myšlenku. Zároveň to nebylo podáno těžkopádně, nehrálo si to přemoudřelou hloubku. Milé, svěží, ale ne plytké. A bavila mě Trompette :)


Korsika
12.04.2022 1 z 5

Pokud chcete absolvovat po vodě stejnou trasu jako hrdinky této knihy, pak bude tato kniha pro čtenáře skvělým průvodcem a návodem, jelikož obsluhu zdymadel budete mít v malíčku. Stejně jako další technické a praktické činnosti týkající se člunů. Tyto prvky spojuje lehce naivní příběh dvou (tří) obyčejných žen a psa - bez humoru (natož typicky britského) a bez slavných anglických vod (pokud nejste Brit).

Ív688
05.12.2021 2 z 5

Knihu jsem teď čerstvě dočetla, jednou a dost, půjčeno z veřejné knihovny... rozhodně si ji nekoupím, abych se k ní vracela, ...prý je vtipná a okouzlující, nenašla jsem pro sebe ani jedno, spíš je děj o vztazích a hledání sebe sama, nových možnostech a v neposlední řadě i o přátelství, prostě přečtete a nic objevného

Autorovy knížky

Anne Youngson
britská, 1948
2021  52%Tři ženy a člun

Kniha Tři ženy a člun je v

Právě čtených1x
Přečtených17x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce50x
Chystám se číst41x
Chci si koupit13x
dalších seznamech1x