Transformace vědomí 2

Transformace vědomí 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156669/transformace-vedomi-2-156669.jpg 3 21 5

Kniha Transformace vědomí 2 vyšší dívčí navazuje na velice úspěšný titul Transformace vědomí tajemství kříže - jednu z nejčtenějších knih v oblasti osobního rozvoje u nás. Rozvíjí autorovu unikátní metodu práce s emocemi "Právě emoce vás odvádí z přítomnosti." a podrobně vysvětluje metodu pozorování jako základního prostředku práce na sobě samém. Všechny popsané metody jsou postavené na autorových osobních zkušenostech. Kniha se dále zabývá vnímáním. Vysvětluje skrytý význam smyslů a prostřednictvím praktických cvičení učí čtenáře, jak poznat a využívat tzv. šestý smysl - schopnost, kterou autor nazývá mimosmyslovým vnímáním. Dozvíte se, jak využít snění a takzvanou "noční realitu" k uskutečnění svých cílů, jak překonat překážky a především strach na své cestě ke šťastnému a naplněnému životu. Kniha pojednává o pojmech jako je víra a láska. A zcela novým způsobem vysvětluje symboliku čísel.... celý text

Přidat komentář

ZUZANA-123
28.05.2023 5 z 5

Autor nás zde učí jak zůstávat v přítomném okamžiku a nenechat se ovládat emocemi které pouští do fyzického tĕla jed kterého se tĕlo následnĕ musí zbavit.Emoční jed nejenže zpusobuje stárnutí,odčerpává značné množství energie a přes emoce jsme i ovládáni a manipulováni.Kmiha z kategorie osobního rozvoje.

VladimirTetur
30.01.2018 1 z 5

Tak už jsem většinu Keltnerem zmiňovaných zdrojů konečně prošel a můžu s klidem říct, že tohle rozhodně žádná vyšší dívčí není. První díl je mnohem lepší, tohle je toporně nadstavovaná kaše. Takže upravuju verdikt na jednu hvězdu.


miawallacova
24.11.2015

Stejně jako první díl je i tato kniha skvělá, skvělá, skvělá. Není co vytknout.

Jelitovna
08.02.2015 odpad!

Tenhle díl se mi líbil ještě méně, než ten první. Tedy vůbec.

Ravabi
19.02.2014 3 z 5

Kniha mě bohužel zklamala. Autor vše zdlouhavě vysvětluje a často se opakuje, až je pak člověku protivné číst dál.
Jinak je v ní, ale i spoustu zajímavých informací.