Toskánsko - průvodce na spirále s mapou MD

Toskánsko - průvodce na spirále s mapou MD https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372667/bmid_toskansko-pruvodce-na-spirale-s-map-ELq-372667.jpg 4 1 1

Turistický průvodce na spirále. Informace v kostce: - Top 10 - Nenechme si ujít - Kam ještě můžeme zajít (zajet)? Mapy a obrázky - 3D ilustrace - Podrobné plánky - Plán města - Vyjímatelná skládací mapa Praktická vazba - Skrytá spirála - Snadné listování (doporučené tipy)

Cestopisy a místopisy Mapy a atlasy Turistické průvodce
Vydáno: , Marco Polo
Originální název:

Baedeker SMART Reiseführer Toskana: Perfekte Tage im Herzen Italiens


více info...

Přidat komentář

Harry_
22.07.2018 4 z 5

Hlavní deviza knihy je, že v tuto chvíli není v češtině aktuálnější.. a to tato kniha vyšla česky 2015 (jak starý je originál není známo). Však již také nesedí ceny, které jsou vyšší. Dojem mám rozporuplný, protože kniha obsahuje co jsem potřeboval - TOP10, mapy, popisy klíčových památek, slovníček, tipy. Jenže na místě se ukázalo, že je to málo, obzvláště proto, že Italové si s informacemi pro cizince moc práce nedávají a jejich support se nedá srovnat ani s malými českými infocentry. Jenže pokud kniha má být "kapesní", tak asi nemůže pojmout vše. Pokud nenajdete lepší, lze doporučit ;)