Toltécké snění

Toltécké snění https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24676/toltecke-sneni-24676.jpg 4 3 2

Kniha zkoumá mnoho aspektů a úrovní snového stavu, odlišuje obyčejné snění od "bdělého snění", stavu zvýšeného vědomí, díky němuž aktivní snící člověk vstupuje do snu transcendence.

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Tholtec Dreaming


více info...

Přidat komentář

NeoUniversum
23.11.2016 5 z 5

Kniha neuvěřitelným způsobem popisující to, jak bychom se měli naučit vnímat sebe sama a ostatní skrze snění a jak přijít na odpovědi v mnohých otázkách. Navazuje a vychází z učení knížek Carlose Castanedy.
Pokud k tomu vlastníte celou literaturu Carlose Castanedy a najdete v knize odkaz na určitou část v knihách Carlose a rovnou je máte po ruce, je to neuvěřitelné čtení.
Je pravdou to, že nechť co je skryto a přesto lidem na očích se pak samotné jeví, jako vzdálené střípky života, jenž si skládáme v myslích a snech.

Kniha dá lidem dost informací, ať již znalých, které prohlobí, nebo nových, které zoosobní.

Danafantom
02.03.2016 4 z 5

Knížka o záležitostech "neviditelných", které se slovy těžko popisují. Autor vychází z učení dona Juana, z knížek Carlose Castanedy. I přes určitou zmatenost, která byla z velké části dána nepříliš zdařilým překladem, mi knížka dost dala. Hooodně se mi líbily návody na hraní si a zkoumání energií :-)


Autorovy další knížky

Ken Eagle Feather
americká, 1948
2007  87%Toltécké snění
2006  0%Cesta za svobodou
2006  60%Toltécká stezka
2000  0%Putování se sílou