Thovt - Transformační klíč Projekt lidstvo

Thovt - Transformační klíč Projekt lidstvo https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461472/bmid_transformacni-klic-projekt-lidstvo-f7h-461472.jpg 5 2 2

Tato kniha je opravdovou symfonií vzestupu. Ještě nikdy se Thovt neobracel na lidstvo s takovou nalé havostí. Aktivovat transformační klíč ve vlastním srdci znamená pro většinu lidí úplnou změnu pohledu a postoje k životu. V okamžiku, kdy otevřeme své smysly a svá srdce pro tuto nádhernou planetu, na níž jsme hos¬ty, nastane obrat, a uvědomíme si spojitost se vším živým. V té chvíli jsme schopni procitnout do stavu „MY“ a začít jednat nikoliv jako oddělené subjekty, nýbrž jako Jednota v srdcích spojených individuí. Tento moment samovolně spouští proces regenerace, i toho, co nazýváme „vzestup“. Stav „MY“ je souhra a interakce nás všech ve velkém plánu s názvem Projekt lidstvo. Thovt a bůh Slunce Ra hovoří o tom, jak můžeme natrvalo vnést do každého okamžiku našeho každodenního života lásku, svobodu a mír. S vyléčeným a otevřeným srdcem se docela snadno a samy rozpustí všechny blokády a vnější „problémy“ brzdící naše tvůrčí síly. Díky tomu v sobě oživíme a aktivujeme transformační klíč; odpoutáme se od temné formy vědomí, jež po tisíciletí s naším souhlasem a za naší spolupráce svazovala naše bytí, živila se a živí se z našich strachů. Čas se krátí. Chceme-li se Zemí vstoupit společně do nové éry a úspěšně završit Projekt lidstvo, je ne¬zbytné jednat — TEĎ.... celý text

Přidat komentář

ditul
10.09.2021 5 z 5

Kniha plná krásných myšlenek pro ty, kteří se chtějí rozvíjet po stránce duše.
*Lidstvo je nedílnou součástí všech živých forem na této úrovni bytí. Jste v Jednotě se vším, a ubližujete-li a způsobujete-li bolest jiným živým bytostem, vede to k odpojení vašich duší od Zdroje všeho bytí, nejvyššího Pratvůrce. A jelikož jste nerozlučně spjati s Bohyní hmoty, touto překrásnou planetou, jež je vašim domovem, zároveň způsobujete svými činy katastrofální škody vašim tělům a duchovním centrům. Pokud člověk ubližuje zvířatům a lidem, je oddělen od Božství, od svého pravého Bytí, a současně je i odříznut od pravého smyslu své cesty poznání v hmotných sférách bytí.
*Pamatujte si, že děti v sobě již od narození nosí jako dar frekvenci nové éry lidstva. Dospělí by je měli chránit a živit svou láskou; místo toho však umožňují oněm "mocným" přístup do vysokofrekvenčních polí dětských těl, a způsobují tak jejich naprostou paralýzu.
Kolik dětí je dnes ve velmi kritickém duševním stavu a samy si ubližují? Sotva někdo vnímá jejich němé výkřiky o pomoc a oporu. Mnohé z nich jsou silně závislé na velmi škodlivých substancích a drogách různého druhu; toto jejich utrpení si uvědomuje jen málokterý rodič.
*Vnímejte duše zvířat očima i srdcem a zjistíte, že přes ně hledíte do duše a očí Bohyně hmoty. Položte si ucho na tělo některého z projevů oné Bohyně a naslouchejte tlukotu srdce, pociťte dech a vnímejte, že tento dech spojuje hrubohmotné s jemnohmotným. Pochopte, že lidstvo je vyzváno k poznání, aby si uvědomilo prostřednictvím těchto stvořitelských částí nejvyšší transformaci své srdeční frekvence, a zažilo ji. To přinese ozdravení, což úplně stačí, abyste mohli pokračovat v cestě. Naslouchejte zpěvu ptáků, třepetání křídel Stvoření vzduchu, naslouchejte příjemnému dechu všeho živého, chraňte posvátné vodstvo a oceány, neboť prostřednictvím elementů vody a vzduchu se zjevují vibrační portály pro nejvyšší Bohyni hmoty!

RenataP
10.05.2021

Naléhavost z knihy jen prýští. Někdy je nepříjemná, někdy je přesně tím, čím křičí niterná lidská duše citlivých bytostí, které ví, že tady je všechno špatně. A přijde na to, v jaké jste náladě, rozpoložení a jak spojeni se svou duší.
Takže je to skvělý barometr nálady, rozpoložení, míry "jití za svou duší a smyslem života".
Někdy je "až příliš", někdy je úžasně hladivá.