Zvádzanie

Zvádzanie https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117074/bmid_zvadzanie-9kA-117074.jpg 3 12 3

Emma Hallawayová je už dvanásť rokov „slamená vdova“. Ako mladé dievča sa na otcovu žiadosť vydala za Richarda Mansfielda, grófa z Asbury, ktorý ju hneď po svadobnej noci opustil. A zatiaľ čo Richard žil dobrodružným životom obchodníka na Ďalekom východe, Emma sa venovala svojej tajnej vášni – maľovaniu ženských aktov. Napriek tomu, že si úzkostlivo strážila svoje tajomstvo, jeden z jej obrazov sa dostal do nepovolaných rúk. A to práve v čase, keď sa do Anglicka i do Emminho života vrátil gróf z Asbury...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

The Seduction of His Wife


více info...

Přidat komentář

JToman
18.10.2012 4 z 5

Zvažovala jsem zda knihu koupím a vlastně mě tomu také podnítilo nelichotivé označení "odpad", jedné z hodnotících...já osobně ji za odpad vůbec nepovažuji, četla se celkem dobře a romantiky v ní bylo také dost / opět nemohu souhlasit s jednou z hodnotících/.
Erotiky je v ní tak akorát, naopak jsem četla knihy s daleko větším obsahem erotických scén. Já naopak určitě přivítám další knihu této autory.

sisulisa
28.09.2012 2 z 5

Kniha trošku rozpačitá v romantike. Hrdinka plná rozporov, hrdina akýsi nevyspelý. Nebola to celkom zlá kniha, ale kúpu ďalšej knihy od tejto autorky si dvakrát rozmyslím.


modranka
05.06.2012 odpad!

V tejto knihe absentujúca romantika je nahradená erotikou až pornom. Knihu som ani nedočítala.

Autorovy knížky

Tiffany Clare
kanadská
2012  63%Zvádzanie