The Cure

The Cure https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171667/the-cure-171667.peg 5 19 2

Lehký průřez tvorbou Cure od počátků po „Disintegration“, prokládaný Smithovými komentáři k danému období. 36 českých textů některých písní z let 1982 až 1989. 30 otázek pro Roberta Smitha. Krátké reportáže z třítýdeního turné po Jižní Americe, novoroční dotazník Melody Makeru pro R. Smitha, výčet veškerých písní vydaných pod hlavičkou Cure.... celý text

Přidat komentář

MarqueeMoon
31.01.2021 5 z 5

Našlo sa pár informácií, ktoré som nevedel a rozšíril som si tak ešte viac prehľad o tejto jedinečnej, absolútne úžasnej kapele. Rozhovor s Robertom bol určite zaujímavý. Nedokážem nedať 5 hviezdičiek aj keď by som bol radšej keby má kniha aspoň 300 strán.

Ladys
11.11.2018 5 z 5

Krátká, útlá knížka, která mi ale o kapele a Robertu Smithovi řekla to nejpodstatnější.
A hlavně v pravý čas.
Jako skalní fanoušek jsem o kapele četl kde co, ale tahle knížečka pro mě zůstala už nepřekonaná. Možná i tím, že byla první. Těžko říct.
Překlady textů velice potěšili, protože i přes jasně danou atmosféru tvorby kapely mi dovysvětlily přes mou špatnou angličtinu, že zklamání se nekoná. Frustrace, strach, běsi a kostlivci tečou z každého textu kapely a to je přesně to, v co jsem doufal.
A rozhovor se Smithem na závěr mě přesvědčil, že to není jen popová loutka.