Ten vánoční čas

Ten vánoční čas https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49398/ten-vanocni-cas-49398.jpg 5 8 2

Kniha pro velký zájem čtenářů. Po celoročním shonu se většina z nás svým blízkým snaží připravit takové Vánoce, aby opravdu věděli, že se stalo něco nového, neslýchaného. K navození voňavé vánoční atmosféry, k vánočnímu zastavení i rozjímání vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Říkadla, popěvky a vánoční koledy doplňují půvabné ilustrace Jana Kudláčka. Autorka nezapomněla ani na dětské ochotníky, pro které uvádí dvě vánoční hry. Texty písní doprovázejí notové záznamy, a tak domácímu muzicírování nestojí nic v cestě. Zbývá jen doufat, že se vrátí doba zastavení a opravdového naslouchání, či ještě lépe společného zpívání, koledování. Zvláště když nám díky přiloženému CD budou společníky vynikající hudebníci Marko Ivanovič, Jiří Pavlica a další. ... celý text

Přidat komentář

Runkyna
22.01.2021

Na dceru je to ještě moc složité. Nevydržela pozorností. Obrázky nádherné, CD mě zklamalo, ale neurazilo. Velké procento knihy jsou notové zápisy a dokonce vánoční hry.

Knihomura
11.03.2020 5 z 5

Kudláčkovy ilustrace.....už jen ty stojí za to knížku mít v knihovně a čas od času se potěšit. A což teprve CD s Hradišťanem? Tomu říkám BLAHO. Slunce v duši! ;-)


Štítky knihy

koledy

Autoři knihy

Jan Kudláček
česká, 1928 - 2017

Kniha Ten vánoční čas je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chci si koupit6x