Temný den

Temný den https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508475/temny-denEFzYJA-IeJ-.webp 5 4 3

Temný den je první kniha z volné série, ve které autorka představuje svérázného detektiva Iru Dobblese. Na pozadí strhujícího průběhu vyšetřování vzájemně propletených případů odhalujeme i životní příběh samotného hlavního hrdiny, který je už od dětství poznamenán tragickou událostí. Zlo nakonec neujde trestu - ale jaké budou další osudy hlavního hrdiny?... celý text

Přidat komentář

Jiparis
19.03.2023 5 z 5

Na prvotinu v oblasti krimi velmi zdařilé. Bylo to napínavé, děj sice občas předvídatelný, ale raduji se z další nadějné autorky.

janina66
13.01.2023 5 z 5

Na prvotinu české spisovatelky- skvělá kniha.
Jak píše "alnahu", velmi čtivá útlá kniha. A obsahuje skvělý napínavý příběh s novým hrdinou, Irou a jeho mladým parťákem Mattem. Detektivka je plná napětí, lásky a nechybí zlý padouch, co se neštítí ničeho.
Už teď se těším na pokračování.


alnahu
02.01.2023 5 z 5

Letošní rok jsem ,začala přečtením této novinky od české spisovatelky -a jsem nadšená-podle mě této detektivce nic nechybělo.Nejen ,že se mi velmi dobře četla ,nechybělo v ní napětí ,měla spád ,do děje je vložen i životní příběh detektiva Iry Dobblese.Za mě dobrá odpočinková kniha,překvapilo mě co vše se vešlo do tak tenké knihy.Určitě bych si ráda přečetla I další díly s tímto svérázným detektivem.

Autorovy další knížky

2022  100%Temný den
2023  %Nejtemnější kout pekla

Kniha Temný den je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Čtenářské výzvě2x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x