Tělo v psychoterapii

Tělo v psychoterapii https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183712/bmid_telo-v-psychoterapii-p0h-183712.jpg 5 2 2

Kniha Tělo v psychoterapii, ačkoli vyšla poprvé již v roce 1985, je dodnes uznávaným dílem na poli psychoterapie zaměřené na práci s tělem. Edward Smith své dílo chápe jako integrativní, přičemž se nechal ovlivnit a čerpal z přístupů osobností jako Alexander Lowen, Stanley Keleman, Al Pesso, John Pierrakos, Virginia Satir. Ve své knize seznamuje s nejefektivnějšími aspekty bioenergetiky, gestalt psychoterapie, psychomotorické terapie, reichiánské ergonomie a mnoha dalších psychoterapeutických směrů. Popisy jednotlivých přístupů jsou podrobné a ukazují řadu praktických terapeutických technik. Kniha je určena zájemcům o psychoterapii, především o psychoterapeutické přístupy zaměřené na práci s tělem.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Portál
Originální název:

Body in psychotherapy


více info...

Přidat komentář

hu_87
23.01.2022 5 z 5

Úžasnej úvod do psychoterapie s tělem, pro všechny, kteří holdují Lowenovi a Boadellovi tu najdou super obecnější úvod do těla a jeho souvislostí.

desert.fox
29.12.2020 4 z 5

Úvod do problematiky bodyworkingu. Od každého něco - takový letmý přehled toho základního, co v oblasti existuje. Jako laiku by mi víc vyhovovalo něco podrobnějšího.


Autorovy knížky

Edward W.L. Smith
americká, 1942
2007  90%Tělo v psychoterapii

Kniha Tělo v psychoterapii je v

Právě čtených1x
Přečtených3x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst12x
Chci si koupit10x