Tarot - zrcadlo duše

Tarot - zrcadlo duše https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95705/bmid_tarot-zrcadlo-duse-LFH-95705.png 4 13 3

Thothův Tarot Aleistera Crowleyho na svých obrazech pojímá široké spektrum symbolů. Nastiňuje souvislosti mezi astrologií, numerologií a symbolikou nejrůznějších duchovních směrů. Je téměř předurčen k tomu, aby se stal zdrojem nejhlubšího poznání. Tento komplet obsahuje standardní provedení karet. V základní příručce populárního skupinového facilitátora, terapeuta a duchovního učitele Gerda Zieglera se dozvíte, jak Thotův Tarot používat a hlouběji pochopit. Pomůže vám při práci s kartami, jako ukazatel východiska z neřešitelných situací, při obtížném rozhodování, nebo jako průvodce na vašich vnitřních cestách. Mimo jiné obsahuje několik způsobů vykládání, podrobný popis a výklad jednotlivých karet, doplňující otázky, klíčová slova, odkazy, doporučení a afirmace ke každé kartě.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Tarot: Spiegel der Seele , 1995


více info...

Přidat komentář

LordSnape
21.08.2021 odpad!

Kdybych to četl jako neznalý systému tarotu, buď by mě to oslovilo svou esoterickou new age náladou anebo tarot posunulo do škatulky „kravina“. Je smutné, že něco takového se přikládá ke Crowleyho kartám. Ziegler nejen tarotu nerozumí, ale prostě z něj dělá něco, co není. Celá kniha je jeden velký esoterický blábol, dělaný jen pro peníze. Ty afirmace u každé karty jsou neuvěřitelný. Takhle vypadá každý výklad jako slunná procházka a pokyn shora, že není třeba nic měnit a ničeho se obávat. Význam karty vůči pozici na stromu života zde vůbec není. Prodávat tuhle knihu společně s kartami beru jako obrovský omyl minulého století a čistý kalkul.

RenataP
26.12.2016

Mě se Zrcadlo duše líbilo, protože kniha Arrien Angeles mi zprvu přišla složitá a neprostupná. Až díky tomu, když jsem si přečetla Zrcadlo duše, našla jsem znovu motivaci si přečíst tu velkou zelenou publikaci... která mi v tu chvíli rozvinula myšlenky G. Zieglera a lépe jsem je pak chápala. On je Thothův tarot složitý svou symbolikou a musíte na něj být dobře naladěni. Já myslím, že toto byl dobrý krok, Zrcadlo duše udělalo takový most pro Crowleyho tarot pro toho, kdo si k němu jen těžko hledal cestu.


desert.fox
25.11.2016 1 z 5

Byla jsem po přečtení zklamaná. Všichni mi knížku doporučovali, myslela jsem, že je zde tarot brán vážněji.

Štítky knihy

tarot

Autorovy další knížky

Gerd B. Ziegler
německá, 1951
1999  72%Tarot - zrcadlo duše
2000  90%Tarot - zrcadlo vašich vztahů
1999  85%Tarot - zrcadlo našeho určení
2005  88%Tarot - cesta do života

Kniha Tarot - zrcadlo duše je v

Přečtených18x
Doporučených3x
Knihotéce13x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x