Tarot magické brány

Tarot magické brány https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221706/mid_tarot-magicke-brany-221706.jpg 5 3 2

Otevřete své srdce odkazu dávných časů a objevte pro sebe kouzlo tajemného světa. Tato tarotová sada, kterou za pomoci digitálních technologií vytvořil známý malíř Ciro Marchetti, vychází z tradičního Rider Waite Smith tarotu a zavede vás přímo do středu říše fantazie. Součástí této tarotové sady je kniha, kde najdete interpretace významu jednotlivých karet a praktickou část věnovanou technice výkladu tarotu. Nechte se tedy vést po cestě naděje, moudrosti a inspirace.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

The Legacy of Divine Tarot , 2014


více info...

Přidat komentář

Niu
20.01.2022 5 z 5

Tyto karty jsou moc krásné. Tajemné, temné, některé věci patrné hned, jiné pod povrchem. Už mi dělají společnost pár let a ráda po nich sahám, když potřebuju nakopnout a vidět věci z jiné perspektivy. Perfektně rozvíjejí kreativní myšlení a nabízí řešení z více úhlů pohledů. Ale tarot je hodně o učení se intuicí. Knížka je jednoduchá, ale ke každému tarotu budou určitě i jiné popisky, ve kterých se odráží popis obrázků. I když myslím, že na první tarotové karty můžou být pro začátečníka složité. Nicméně, když k vám chtějí ... :o)

RenataP
01.11.2014

Styl Cira Marchettiho se nazapře a tyto karty se mi zalíbily na první pohled.Navíc jsem měla už zkušenosti s předchozími díly Cira Marchettiho - Zlatý tarot a Tarot snů a obě sady patří ke kartám, které používám při vykládání velmi často. Nejčastěji.
Přijdou mi jako klasika.

V příručce najdete nepříliš klasické povídání o jednotlivých kartách, ale také řadu pro mě úplně nových výkladů, nově poskládaných pohledů na problémy, které se při výkladech mohou vyskytnout. Propracovanost je znát na každém detailu, ať už ve vyobrazení karet nebo v jejich interpretaci v knize. Tu obstarala odbornice na tarot Leisa ReFalo. Karty magické a krásné, stvořené pomocí digitálních technologií.
Moderní a přitom skrývající starobylou moudrost. To je opět spojení, které má všechny šance stát se legendou. I tento tarot se může dle mého názoru směle postavit do těch, které se patrně stanou časem kultovními a všeobecně známými sadami.
Myslím, že tady můžeme pokroku trochu poděkovat, protože přinesl neobyčejné výtvarné dílo.


Autorovy další knížky

2009  96%Tarot snů
2012  93%Orákulum vizí
2006  82%Zlatý tarot
2014  100%Tarot magické brány

Kniha Tarot magické brány je v

Přečtených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x