Tanečním krokem do ráje

Tanečním krokem do ráje https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401326/mid_tanecnim-krokem-do-raje-ljr-401326.png 2 2 4

Prvotina taneční lektorky, choreografky a mentorky vypráví ve svém příběhu o vztahu mladých lidí, ovlivněném prostředím, ve kterém se pohybuje. Sonda do života dnešní mladé generace je také zajímavým svědectvím o osobním životě, do kterého zasahuje vlastní práce a problémy dnešního uspěchaného světa.

Přidat komentář

JančaP007
19.04.2020

Knížku bych doporučila všem ženám, které rády tančí.. Jakýkoliv styl, nemusí to být flirt dance. A ženám, které tančení láká, protože opravdu dokáže změnit pohled na sebe samu. Nenásilně, jemně a s humorem.
S potřebnou porcí sebelásky, úcty a víry sama v sebe, které se nám ženám někdy nedostává. Proto pak podivně dopadají vztahy. Třeba tak, jak o tom píše autorka. Ženy, které tančí, o tom ví své. A řešení se také najde.
Knížka sama je lehčí oddechové čtení. Na to, že autorka není profi spisovatelka, a je to její prvotina, děj osýpal. A to někdy vázne i u ostřílenějších literátů. Jasně, že to není komplikovaný román s propletenými zápletkami. Od toho tu jsou jiní autoři. Příjemné ženské čtení na víkend.

blazenka4156
11.04.2020

Kniha o tom, že smyslný tanec nám může pomoci napojit se na svou ženskost a pak se nám zázráčně změní život. Každá můžeme být Bohyní. Doporučuji přečíst i prožít.


alnahu
18.04.2019 2 z 5

Za mě též zklamání-pěkný název i obálka.Jednoduchý příběh-styl psaní mě nesedl.

Diorissimmo
25.02.2019 2 z 5

Knihu jsem si půjčila v knihovně, aniž bych věděla, o čem je, protože anotace chyběla. Nic jsem od ní nečekala a také jsem nic nedostala. Po přečtení si říkám, tohle mělo být jako co? Román pro zastydlé teenagerky? Naivní a jednoduchý styl vyprávění, trapné dialogy, primitivní Love Story, působilo to na mě spíš jak nějaká povídka z časopisu pro ženy. Hlavní hrdinka hloupoučká, ze všeho se hroutí a běží se poradit s kamarádkou, co má dělat. Příběh je celkově prostoduchý, konec useknutý, nejhorší byla až trapně naroubovaná reklama na jakýsi flirt dance, načež jsem zjistila, že sama autorka je instruktorkou tohoto tance a pořádá semináře pro ženy. Pokud šlo o reklamu, bylo by lepší zvolit sofistikovanější způsob, než tento pokus o "román". Další "literární perla" ve stylu 13. komnata milenek a podobné slátaniny.

Štítky knihy

prvotina

Autorovy knížky

2018  40%Tanečním krokem do ráje

Kniha Tanečním krokem do ráje je v

Přečtených2x