Tam, kde padají andělé

Tam, kde padají andělé https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/150977/bmid_tam-kde-padaji-andele-1z8-150977.jpg 4 18 6

Eva přišla o svého strážného anděla a snaží se ho opět nalézt. Její anděl je ale pronásledován svým padlým bratrem a nemůže se o ni s láskou a péčí starat. Dívenka se ocitá v ohrožení života. Eva, její rodiče i babička hledají a znovu objevují svou víru v existenci a přítomnost andělů v naší současnosti a jejich důvěra pomáhá celé rodině těžkou situaci řešit a nacházet k sobě navzájem nové cesty. Příběh vypráví o lásce k obyčejnému životu v neobyčejné situaci, o rodinné soudržnosti a hledání smyslu v utrpení.... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Triton
Originální název:

Tam gdzie spadają anioły , 1998


více info...

Přidat komentář

Yaney
20.03.2024 5 z 5

Sice dětská knížka, ale anotaci mě upoutala. Je tam mnoho věcí k zamyšlení, a vysvětlení dobra a zla a jejich koexistence se mi moc líbila. I jak společné hledání znovu spojilo rodinu dohromady.

alibaba72
03.12.2022 5 z 5

Krásné čtení k zamyšlení :-)


Deia
01.05.2021 4 z 5

Táto kniha je skutočne veľmi zvláštna (v dobrom), hlavne z hľadiska deja. Nemá klasické rozdelenie na kapitoly a text v nej pôsobí veľmi hutne, ale napriek tomu sa mi čítala dobre a stránky ubiehali jedna za druhou. Obsah knihy nám je rozpovedaný z pohľadu viacerých osôb – najčastejšie cez Evičku, ale aj cez babičku či rodičov, a hlavne aj cez anjelov – čierny s bielym anjelom vedú časté, podnetné debaty. Celkovo je v knihe veľmi veľa myšlienok na zamyslenie a to aj napriek tomu, že kniha na prvý pohľad pôsobí skoro ako rozprávka. Niektoré myšlienky som asi ani úplne nepochopila. Občas to tiež na môj vkus bolo až príliš anjelské, ale na druhú stranu, mnohé informácie o histórii anjelov boli veľmi zaujímavé. Evke som veľmi fandila, aby sa jej podarilo nájsť svojho strážneho anjela a aby bolo všetko v poriadku. Celkovo na mňa kniha pôsobila veľmi príjemne a milo a je podľa mňa škoda, že ďalšie knihy od tejto autorky už nie sú preložené (iba Dcéra čarodejníc, ktorá je perfektná).

Souteska
03.08.2020 5 z 5

Pohádkový příběh, který ale není pohádka pro děti, a když, tak pro dost starší děti. Obsahuje spoustu faktických údajů pro zájemce o historii a teorii andělských bytostí. Prolíná se zde svět vědy a duchovna, také jsem našla mnoho zajímavých podnětů pro každodenní život. Knížku jsem zhltla za dva dny, moc mě bavila.

Elen telemna
14.06.2017 5 z 5

Moc pěkná knížka. Na první pohled příběh působí jako pohádka. Ale když začne být člověk pozornější, brzy si uvědomí, kolik má kniha myšlenek a zajímavých úvah. Některé ani sama nechápu. Rozhodně je to kniha na zamyšlení a já nad ní budu ještě hodně dlouho přemýšlet.

minde
08.11.2013 5 z 5

Moc pěkná a milá knížka, která zahřeje u srdce, a při které se tak trochu zamyslite... a uvědomite si co je v životě důležité.

Autorovy další knížky

Dorota Terakowska
polská, 1938 - 2004
2002  85%Dcera Čarodějek
2013  84%Tam, kde padají andělé