Taktika boje

Taktika boje https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242827/mid_taktika-boje-UGa-242827.jpeg 3 4 3

Metodika, popsaná v této knize vznikla na základě zkušeností z provádění zákroků v ČR při zatýkání zvlášť nebezpečných pachatelů závažné trestné činnosti. Kniha ve svém obsahovém zaměření pojednává zejména o náročné přípravě nových uchazečů speciálních jednotek. Systém výcviku popisuje možné varianty a postupy, které se při provádění zákroků vhodným způsobem využívají. Jak to, že může přepadové komando v menším počtu dobře trénovaných profesionálů zaútočit na silnějšího protivníka, který útok očekává dokonce v zajištěném prostoru, nebo opevnění, a přesto mít naději na úspěch? Ačkoliv to zní možná neuvěřitelně, z této knihy se přesvědčíte, že je to skutečně možné.... celý text

Přidat komentář

mysales1
01.12.2017

Perfektní zpracování včetně vysvětlivky jak vše chodí. Plno barevných fotografií včetně stručného popisu k tématu.

Jacinda
30.12.2015 2 z 5

Kniha je pouze přehledem co by člověk měl umět. Není zde návod na nic z toho. Pár věcí si člověk sice odvodí z obrázků, ale celkově mi připomíná spíš bakalářskou práci. Pro ty co chtějí k jednotkám asi dobré, udělají si představu co budou dělat. Pokud se chce ale člověk dozvědět něco bližšího, je mu to na nic.


Luccy78
31.08.2015 5 z 5

Vážně precizně a kvalitně zpracovaná kniha plná barevných fotografií. Jasné a přehledné rozdělení, stručný popis. Přesně pro ty, co se tímto tématem zabývají a něco jim to říká - mohu jen doporučit!

Autorovy knížky

Petr Holoubek
česká, 1968
2005  55%Taktika boje