Tajné triky,jak získat vyšší plat

Tajné triky,jak získat vyšší plat https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78785/tajne-triky-jak-ziskat-vyssi-plat-78785.jpg 3 3 3

Šéf prozrazuje ,jak přesvědčit každého šéfa. Uznávaný autor a zkušený šéf vás krok za krokem dovede k očekávanému cíli a naučí vás říkat přesně to, co nadřízení chtějí slyšet. Ukáže vám, jak překonat vnitřní zábrany a bez rozpaků mluvit o penězích, jak se postupně prosazovat a připravit si tak půdu pro zvýšení platu, jak zjistit svoji hodnotu na trhu či jak odrazit protiargumenty nadřízeného. Čtivý text plný praktických rad a tipů je doplněn ukázkovými příklady nevhodných reakcí a formulací, které vzápětí střídají návody, jak v dané situaci obstát a co udělat. Na konci každé kapitoly najdete "osobní platový teplom ěr" - test, který prověří vaši připravenost na jednání o zvýšení platu. V závěru se inspirujte zvláštními tipy pro vyjednávání při přijímacím pohovoru.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

Geheime Tricks fur mehr Gehalt


více info...

Přidat komentář

Stromovous
20.07.2022 3 z 5

Bojoval jsem s tím týden, ale bylo tam mnoho dobrých rad. Bohužel jsem si v hlavě stále promítal hnusné zacházení ze strany mého nadřízeného v práci.

ladyba
11.06.2015 3 z 5

Pár vtipných postřehů a fint, jak rozumět šéfům, kteří hledají výmluvy, proč vám nepřidat, stojí za to, abyste věnovali chvíli této knize. Ale zaručené návody v ní nehledejte.


WEIL
03.01.2012

Jak získat vyšší plat? Tajné triky? Záleží na tipu pracoviště, kde se možno přijít k penězům. Někde to jde, jinde na to zapomeňte.

Seznam prací, kde se dá nejvíc si přivydělat na úkor šéfa:
1.)...
2.)...
3.)...

Jelikož jsme lidi přemýšliví, tak má každý svůj žebříček.

Autorovy další knížky

Martin Wehrle
německá, 1970
2009  0%Pohodové rybaření
2011  60%Tajné triky,jak získat vyšší plat