Tajemství únosu zpěvačky

Tajemství únosu zpěvačky https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413586/tajemstvi-unosu-zpevackyHSIQMv-zzp-.png 4 4 3

Zpěvačka Iveta Bachová byla chycena jako lovná zvěř do pasti při běhání v lese. Spoutaná a omámená byla odvezena v dodávce neznámým mužem s maskou. Únosce požádal manžela zpěvačky o výkupné, ale potom se už nikdy neozval. Únos byl pro neobvyklý způsob provedení přidělen detektivovi Psohlavci ze specializovaného policejního útvaru. Psohlavec je svérázný a úspěšný detektiv, který se rád se napije a pak má problémy v komunikaci s nadřízenými. Detektiv řešil několik vyšetřovacích verzí. Jde o únos bývalým manželem anebo neznámým mužem, který zaslal jménem zpěvačky z internetové kavárny maily bulváru s informací, že odešla za novým přítelem? Zlom v případu nastal po zveřejnění portrétu muže z internetové kavárny, kdy se detektivům přihlásila věštkyně, prostitutka a dvojice majitelek obchodu s tabákovými výrobky. Detektivové netušili, jakému zlu budou muset čelit. Při zatýkání jednoho z únosců v Praze byl finským nožem zraněn Psohlavcův kolega. Nakonec vyšetřování zavedlo detektivy až do Kapského města v Jihoafrické republice.... celý text

Přidat komentář

JanDušek
12.01.2021 5 z 5

Zajímavá zápletka, vtipné jména postav, rozuzlení v atraktivním prostředí. Mám rád detektivky tohoto autora.

triatlet
10.01.2021 1 z 5

Povídka má možná zajímavou zápletku, ale podání je nudné. Sáhodlouhé popisy se zbytečnými detaily střídají ještě nudnější dialogy.
Jména vyšetřujících: Alois Jirásek a Psohlavec, to je asi pokus o vtip?

Chybí korektor - nejen na opravu akuzativu, ale i tvaru slovesa být. V jedné přímé řeči se objeví podobný hybrid: "Chyběl si mi dnes ráno... když jsi vstal".
Chyby i ve shodě podmětu s přísudkem: "stopy vedli".
Nezaujalo.


Josepha
08.01.2021 5 z 5

Líbí se mi.

Autorovy další knížky

2017  71%Bílé zlato
2015  57%Lovec trofejí
2014  70%Tajemství únosu zpěvačky
2017  73%Únos u Balatonu

Kniha Tajemství únosu zpěvačky je v

Přečtených5x
Doporučených2x
Knihotéce2x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x