Tajemství spřízněných duší

Tajemství spřízněných duší https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58922/tajemstvi-spriznenych-dusi-58922.jpg 4 13 5

Existuje tajemství, které bezpočtu lidí pomohlo najít svou spřízněnou duši. I Arielle Fordové se to podařilo a nyní svěřuje čtenářům tajemství, jak dokážou získat životního partnera. Tajemství spřízněných duší vás provede příjemným obdobím očekávání a přiblíží vám cvičení, která vám pomohou, až se budete na všech úrovních připravovat na prožívání i sdílení lásky a radovat se z ní.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Soulmate Secret: Manifest the Love of Your Life with Law of Attraction , 2009


více info...

Přidat komentář

nikca1994
11.06.2023 3 z 5

Doporučuji.

Lily101
07.11.2021 4 z 5

Kniha se mi líbila. Jedinou “výtku” bych měla k tomu, že je občas chaotická ve smyslu, že se střídají příběhy s textem autorky.

Nikdy člověk neví, jak dlouho jeho vztah vydrží. Proto jsem ke křehkosti vztahů pokorná. Mám úžasného partnera a tato kniha mě utvrzuje v tom, že je dost možné (opatrnosti není nikdy nazbyt, ať se něco nezakřikne), že už to štěstí mám a trávím život po boku mé spřízněné duše. Ale kdyby náhodou, tak si tuto knihu přečtu znovu. Pár věcí jsem už znala či mě napadly z ničeho nic samy, ale i tak je kniha přínosná, a to jak pro nezadané, tak pro zadané. A občas poskytuje i rady aplikovatelné i na jiné oblasti života. Byla bych autorce moc vděčná, kdyby jednou napsala tématicky stejnou knihu ohledně pracovní části života (=práce).

P.S.-Občas bylo fascinující, jak text této knihy doplňovala knihu “Kouzlo”, kterou aktuálně-dle instrukcí-čtu 28 dní (1 kapitola/1 den). Ano, obě knihy jsou vlastně tématicky podobné a vycházejí z filmu (následně i knihy) “Tajemství”, avšak i tak;-).


Luluhappy
03.01.2021 3 z 5

Já nevím. Kniha na mě byla místy až moc ezo a některá cvičení mi přišla taky trochu zvláštní... Určitě doporučuju těm, kteří rádi Tajemství, protože je to hodně podobný styl. Taky to na mě bylo až moc americké klišé.

Ennie
13.05.2018 4 z 5

Kniha se mi moc líbí nejen svým grafickým provedením (je fakt kouzelná). Pomohla mi uvědomit si, co od vztahu očekávám. Byly období, kdy jsem si říkala, že jsem prostě moc náročná - ale ne, věřím, že moje spřízněná duše se brzy objeví ;). Moc oceňuji i příběhy setkání spřízněných duší - zahřálo to u srdíčka a vrátilo mi to moji víru, že ten Pravý někde existuje

Ophelia
20.06.2013

Aj keď som to vôbec nečakala táto kniha mi pomohla. Samozrejme je dobré vedieť mieru pokiaľ ide o ezoteriku, pretože niektoré rituály spomenuté v knihe mi prídu pritiahnuté za vlasy. Sú tam veci všeobecne známe pri odpojení sa od bolesti alebo lásky, ale taktiež je dobré mať vlastný názor čo sa týka vyháňanie zlej, mŕtvej energie a pomocou rituálu si prilákať muža svojich snov taktiež pomocou rituálu a nestať sa ovcou. Je to dobrá pomoc zrelejším, nie veľmi labilným typom ľudí.

Štítky knihy

láska spřízněná duše

Autorovy další knížky

Arielle Ford
americká, 1952
2010  77%Tajemství spřízněných duší
2017  63%Proměň jej ve spřízněnou duši
2014  100%Láska podle wabi-sabi
1999  80%Horká čokoláda pro mystickou duši