Tajemství perníčků

Tajemství perníčků https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503683/bmid_tajemstvi-pernicku-nlM-503683.jpg 5 2 2

Co v knize najdete: Perníkové recepty Několik druhů polevy Více jak 20 ukázek zdobení 60 celostránkových fotografií Předlohy ke zdobení 10 příběhů zkušených perníkářek 1 medový příběh k tomu Rady, fígle a odhalená tajemství Potěšení pro oči i pohlazení po duši

Přidat komentář

Romanka89
01.02.2024 4 z 5

Perníčky jsou mojí dlouholetou amatérskou vášní. Tohle je moje druhá kniha na toto téma, tak se bohužel neubráním malému srovnávání. Je koncipována úplně jinak, cca půlka knihy jsou příběhy několika perníkářek (a jedné včelařky), což je určitě zajímavý vhled do toho, jak se ostatní ženy k řemeslu dostaly, zda je to živí, nebo je to jejich koníček. Návody zde nejsou tak podrobné, kniha obsahuje hodně velkých fotek na celou stranu a méně textu (naprosto úžasných a skvěle nafocených a nazdobených perníčku, o tom žádná). Určitě jsem zde našla několik tipů a rad, které jsem si založila, podtrhla, vyzkoušela jsem podle knihy vlastní koření. Přesto mi o něco více sedí konkurenční kniha, která je pro mě podrobnější a návody jsou více detailnější. Každopádně knihu budu používat jako inspiraci, a děkuji moc autorce, že se mi sama ozvala do sz na facebooku, když jsem potřebovala radu ohledně jednoho typu zdobení, na které jsem se ptala v její skupině.

JancaMia
17.11.2022 5 z 5

Knihu jsem si předobjednala přímo od paní perníkářky Ludmily Fliegelové . Kniha je moc milá , něžná a také neskutečně krásná, přináší začínajícím i zkušeným pernikářkám mnoho cenných rad. Ukazuje různé perníkové techniky a seznamuje čtenářky se zručnými perníkařkami .


Autorovy knížky

2022  90%Tajemství perníčků

Kniha Tajemství perníčků je v

Právě čtených1x
Přečtených2x
Doporučených1x
Knihotéce4x