Tajemství jednoduché cesty

Tajemství jednoduché cesty https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74768/tajemstvi-jednoduche-cesty-jak-si-usnadnit-zivot-pomoci-ho-oponopono-74768.jpg 5 27 7

Jak si usnadnit život pomocí ho’oponopono. Kniha Tajemství jednoduché cesty byla pro Mabel Katz výchozím bodem. Po jejím vydání začala moderovat vlastní rozhlasové a televizní pořady. V současné době vede úspěšné a žádané kurzy a semináře po celém světě. Strávila dvanáct let intenzivním učením u mistra Ihaleakalá Hew Lena a dnes je Mabel Katz považována za přední autoritu na učení ho´oponopono. Její jednoduchý a vytříbený styl přesahuje jazykovou bariéru. Kniha The Easiest Way (Tajemství jednoduché cesty) již byla přeložena do řady světových jazyků. Duchovní, duševní, fyzické, finanční či materiální problémy jsou pouhé vzpomínky odehrávající se v podvědomé mysli. Krása a jednoduchost objevení vlastní identity pomocí ho´oponopono spočívá ve schopnosti této nauky vymazat vzpomínky a nahradit je podněty k prožívání dokonalého života. Mabel Katzová v Tajemství jednoduché cesty vypráví vlastní příběh o znovuobjevování své identity a svobody pomocí metody ho´oponopono ve všech oblastech života. Ti, kteří čtou její knihu, nacházejí drahokamy moudrosti, jež jim umožní nalézt vlastní identitu a svobodu, klid svého Já. Dr. Ihaleakalá Hew Len, havajský mistr a učitel... celý text

Přidat komentář

Guepp
10.06.2022 5 z 5

Krásné překvapení. Doporučuji každému otevřenému člověku. Velmi oceňuji jednoduchost podání. Na stránce je málo textu, ale mnoho myšlenek. Vše doplňují pěkné citáty a příběhy. Víru v boha je možné zaměnit určitě za víru v někoho/něčeho jiného.

"Je nesmírně důležité mít na paměti, že problémy, situace a lidé neexistují mimo nás tak, jak je my vnímáme, ale že naše vnímání je pouhým odrazem našich myšlenek."

"... události nebo problémy ovlivňujeme my sami a že jsme je my sami vytvořili. ... pokud jsme je vytvořili, můžeme je změnit, aniž bychom přitom byli na něčem nebo na někom závislí."

"Když se jedny dveře zavřou, znamená to, že další se automaticky otevřou."

"Nejhorší, co můžeme udělat ve chvíli, kdy nastane nějaký problém, je začít si dělat starosti. Tím sami sebe spoutáváme a nakonec přitahujeme přesně to, co nechceme. Jsme jako magnety."

"Peníze, stejně jako všechno ostatní přijdou ve chvíli, kdy je potřebujeme, ne dřív, ne později."

Georges1
03.02.2019 5 z 5

V jednoduchosti je krása. Výborná knížka, která toho může pozornému čtenáři hodně předat. Za sebe vřele doporučuji. :)


Dopitlik
09.06.2018 5 z 5

Super nádherná poučná kniha. Jednoduchým návodem, jak žít jednoduše, šťastně. Úplně se mi otočil pohled na svět.

Vítr
28.10.2014 3 z 5

Tato kniha je velmi drahá. Pravděpodobně platíme za to, co musíme udělat my sami.

rfa
24.05.2014 5 z 5

Zajímavá a potřebná kniha, která nás naučí odpouštět ( sobě ).
MILUJI TĚ a DĚKUJI jsou dvě slova, která nás mohou posunout dál, tak proč to nezkusit ?!

Sajuri
20.07.2013 5 z 5

Tuto metodu používám už delší dobu.

Luis
25.05.2011 5 z 5

Ač je metoda ho’oponopono neuvěřitelně jednoduchá (odříkávání slov jako "děkuji ti, miluji tě" ), tahle knížečka mi zodpověděla snad všechny otázky týkající se této metody. Nejvíc mě fascinuje, že není potřeba žádných afirmací a vizualizací, ale prostě stačí jenom používat bez nějakého zaměření ho’oponopono a ono už vás to navede tou správnou životní cestou.

Štítky knihy

ho´oponopono - havajská technika léčení

Autorovy další knížky

Mabel Katz
americká
2011  91%Tajemství jednoduché cesty
2012  89%Tajemství ryzí cesty, jak žít

Kniha Tajemství jednoduché cesty je v

Přečtených35x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce14x
Chystám se číst15x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x