Tahle kniha zabíjí

Tahle kniha zabíjí https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519550/bmid_tahle-kniha-zabiji-sVX-519550.jpg 3 14 3

Hugh Henry Van Boren, jeden z nejpopulárnějších a nejbohatších kluků ve škole, je nalezen mrtvý a všichni přemýšlejí, kdo mohl spáchat tak hroznou věc… Když se ukáže, že Hugh zemřel stejným způsobem jako postava v povídce studentky Jess, ocitne se dívka pod drobnohledem a prochází učiněným peklem. Navíc nutně potřebuje stipendium a k tomu, aby si ho udržela, se musí chovat naprosto příkladně. Jess navíc záhy dostane anonymní zprávu s poděkováním za inspiraci. Čas běží a Jess ví, že pokud tuto záhadu nevyřeší, bude mít s Hughem něco společného. Taky bude mrtvá. Doporučený věk 15+... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

This Book Kills


více info...

Přidat komentář

mikika
04.03.2024 2 z 5

lákavá anotace, ale do takových pecek jako je Návod na vraždu to má hodně daleko. všechno je to nějaké provařené, asi už mám i v tomhle žánru načteno a už jsem četla lepší...

Netae
04.02.2024 4 z 5

Jasně, je to plné klišé, škola pro bohaté, mezi nimi pár stipendistů, kteří si na škole připadají jako když tam ani nepatří, tajná společnost, která super tajně řídí školu atd. Kniha se čte sama, děj se hladce odvíjí, ani na chvilku jsem se nenudila. I odhalení viníka pro mě bylo překvapivé. Není to žádná vysoká literatura, ale ve svém žánru je dobrá.


Iva095
13.12.2023 1 z 5

Jeden z nejhorších YA thrillerů, který jsem do teď četla.
Anonace zní celkem zajímavě, ale tím to bohužel končí.
Kniha se celkem dobře četla, ale nenašla jsem žádné velké napětí ani akční situace tam nebyli skoro žádné. Všechno probíhalo až moc v klidu na to, že se jedná o thriller.
Celý příběh byl dost o ničem. Zmínka o tom že se našel mrtví student, žádné zajímavé odhalení mrtvoly a to samé platí o odhalení vraha i to bylo dost o ničem.

Za mě tato kniha rozhodně ne.

Autorovy knížky

2023  69%Tahle kniha zabíjí

Kniha Tahle kniha zabíjí je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce49x
Chystám se číst36x
Chci si koupit14x
dalších seznamech3x