Světlo mezi námi

Světlo mezi námi https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404829/bmid_svetlo-mezi-nami-SAP-404829.jpg 4 16 5

Všem, které zajímá „život po životě“, se nabízí úžasný příběh ženy s mimořádným jasnovideckým darem a působivé poselství, které nám pomůže k lepšímu životu už tady a teď. Autorka je manželka, matka, středoškolská profesorka angličtiny a médium. Její nadání prověřily významné vědecké organizace zabývající se studiem paranormálních jevů. Zasvětila život zkoumání našeho spojení s oním světem a pomoci druhým překonat ztrátu blízkých.... celý text

Literatura faktu Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Light Between us , 2015


více info...

Přidat komentář

Nelly
16.12.2022 3 z 5

Kniha asi osloví ty, kteří již někoho v životě ztratili - dá jim jistou naději. Já, jakožto člověk, který se o duchovno zajímá již mnoho let, vidím i jisté nesrovnalosti - to ale nijak nesnižuje to, že kniha opravdu může některé osoby utěšit, povzbudit, naplnit vírou či nadějí, protože prostě láska neumírá.

RendyaDav
20.03.2022 5 z 5

Kniha mě velice zaujala. Je čtivá, poutavá. Dovoluje nám proniknout do posmrtného života a najít vysvětlení, že zemřelí jsou mezi námi stále v kontaktu, pomáhají nám , milují nás.


Daniela
14.02.2022 5 z 5

Tahle kniha mě dostala, dokonce i slzy tekly, neuvěřitelné příběhy lidí, kteří někoho ztratili, doporučuji všem si ji přečíst.

Souteska
05.06.2020 5 z 5

Kniha se hezky čte i jako příběh, kromě toho nabízí zajímavosti pro ezo nadšence. Konečně kombinace mystiky a rozumu. Paní je normální žena, máma, manželka, a přistupuje ke svému daru velmi zodpovědně, nechává své schopnosti vědecky testovat, nikomu se nevnucuje, žije běžným životem učitelky. Kéž by takhle fungovali všichni, co nabízejí ezo služby a slibují lidem modré z nebe. Dobré pro všechny, co hltají ezo literaturu, aby zde pochopili, jak velký je rozdíl těch, co jen valí na stránky rádoby duchovní moudra, a těmi, kdo ten dar opravdu mají.

martinkaLLL
10.08.2019 4 z 5

Nečekala jsem tak pěknou knihu. Překvapila mile a rozhodně doporučuji. Není to kniha, která se vás snaží přesvědčit o něčem, ale dá vám spoustu vysvětlení skrz příběhy.

Štítky knihy

posmrtný život

Autorovy další knížky

2019  84%Světlo mezi námi
2020  53%Znamení: Tajemný jazyk vesmíru

Kniha Světlo mezi námi je v

Právě čtených1x
Přečtených20x
Doporučených2x
Knihotéce26x
Chystám se číst22x
Chci si koupit5x