Svět v mé hlavě

Svět v mé hlavě https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518870/bmid_svet-v-me-hlave-vaI-518870.jpg 4 2 2

Poezie i próza o strastech lásky jedné zrzky, která se ve víru velkoměsta setkává s nástrahami chtíče a touhy. Láska je sice složitá, ale zato krásná. Svět v mé hlavě sleduje pocity autorky knihy, která prožívá jednu nešťastnou lásku za druhou, ale díky nim se učí milovat sama sebe. Pojďte se společně s ní vrhnout z vesnice do víru velkoměsta a prožít si touhu, něhu, ale i strasti citů. Najděte se v situacích, které jste si také zažili nebo zažíváte. Vžijte se do cizích problémů a starostí a připomeňte si, že „i u sousedů chcípla kráva“.... celý text

Přidat komentář

wendys93
17.02.2024 4 z 5

Každý z nás má v hlavě spoustu věcí, bordelu, smetí, pocitů a tak. Zvlášť když ste ženská to se vám v hlavě děje věcí to byste chlapi nevěřili. Já mám třeba v tý svý takový věci, že si vůbec nejsem jistá, jestli by se to někdy dalo publikovat.
@liska.pise má o tenhle kousek odvahy víc. Všechny svoje myšlenky, pocity, názory a bordely hodila na papír
a rozhodla se vydat knižně. A byl to rozhodně odvážnej tah, který se navíc moc dobře čte a promlouvá k mnohým z nás, kteří mají v hlavě stejný smetí.

PS: Sem moc ráda, že jsem se mohla, aspoň trošku, podílet na kampani, která vedla k vydání téhle knížky. Snad bude lidem dělat radost

_Brunetka_
19.08.2023

Tahle knížka pro mě byla vlastně celá překvapením. Nevěděla jsem, co od ní mám čekat. Teď tu ale musím ocenit autorku, protože je jasné, že má talent. Z každého kousku jejího textu jde cítit emoce moje vlastní to probudilo a pohrálo si to s nimi. Básničky zde obsažené se mi líbily a smekám pomyslný klobouk, protože já na tyhle věci to střevo nemám. Myslím, že tahle knížka poslouží jako skvělá terapie pro ty, co zrovna v lásce nezažívají to nejlepší období. Já se k ní později taky asi ještě vrátím. Některé myšlenky se mi do hlavy dostaly příliš už teď a moje oči se v reakci na to neubránily slzám. Pokud chcete tedy dát šanci začínající české autorce s knihou plnou pocitů a myšlenek především o lásce, zkuste Svět v mé hlavě.


Autorovy knížky

2023  70%Svět v mé hlavě