Svedení umírají dvakrát

Svedení umírají dvakrát https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146656/svedeni-umiraji-dvak.jpg 4 10 2

Na začátku své právnické dráhy ovlivnila Ulrika Stalová osud malého Daniela, a dodnes proto za něj cítí odpovědnost. Mladík už dospěl, ale občas se dostane do křížku se zákonem. Drobné přečiny za něj Ulrika vždy vyřeší, tentokrát ovšem přichází šok: Daniel je obviněn z vraždy. Podezření se mladé, ale ostřílené právničce sice podaří rozptýlit, Danielovo svědectví o zločinu je hrůzné. Motiv vraždy zámožného obchodníka s uměním zůstává dlouho nejasný, Danielův vztah k tomuto muži však byl podle všeho průzračně čistý... Komisař stockholmské policie Borge opětně řeší již uzavřené případy úmrtí homosexuálů, bez pomoci Ulriky Stalové by se však daleko nedostal. Ďábelský vír smrti se pokusí zastavit právě ona - jen tak zůstane naděje, že před ním Daniela uchrání... ... celý text

Přidat komentář

Renca.ch
31.07.2022 2 z 5

Knihu jsem dostala k přečtení na dovolenou, jinak bych si ji nevybrala, námět zajímavý, dobře se četla, ale hlavní hrdinka nesympatická, manipulativní kariéristka, bylo mi až líto jejího manžela z kterého si udělala chůvu:-) Víc než detektivka se tam řešili milostné vztahy, vraha jsem tušila od začátku, takže konec nebyl překvapení.

Poeta.kno
05.11.2017 4 z 5

Zajímavý príběh, kde napětí strídá romantika a romantiku zase napětí. Dlouho není známý pachatel, což príběhu pridává na čtivosti.


Štítky knihy

švédská literatura severská krimi švédské detektivky

Autorovy knížky

Ann-Christin Hensher
švédská, 1948
2004  72%Svedení umírají dvakrát

Kniha Svedení umírají dvakrát je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x