Striptérky Velkého jablka

Striptérky Velkého jablka https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427342/bmid_stripterky-velkeho-jablka-sz3-427342.jpg 4 19 17

Ashley Cooperová touží po lepším životě, a tak i s malou dcerkou odlétá do New Yorku. Stejně jako její tři kamarádky se chystá pracovat jako striptérka. Doufá, že kromě peněz a rozptýlení najde novou lásku a třeba vypátrá i svého biologického otce. Naplní Amerika její sny a očekávání? Povede se jí zapomenout na nevěrného partnera a začít znovu? A jak jsou na tom její kamarádky? Čtveřice žhavých striptérek vás nechá nahlédnout do zákulisí svého povolání i spletitých milostných vztahů. Užijte si novodobý Sex ve městě s pořádnou dávkou napětí a vzrušující erotiky.... celý text

Přidat komentář

Madi
12.04.2023 2 z 5

To pětihvězdičkový hodnocení je pro mě nepochopitelný. Jako pitomoučká oddychovka/pohádka dobrý, ale pět hvězd? A abych nezapomněla, taky zjevná inspirace 50 odstíny. Tam byl hlavní hrdina taky totální chuj.

barge
22.11.2021

Pro čtenáře dost urážlivé, že nás vydavatel obtěžuje a nárokuje si náš čas tímto odpadem. Proč se tuto trapnou stupiditu někdo rozhodl pustit na veřejnost?! 100 stránek... a stačilo!


Evka27
18.07.2021 1 z 5

Chtěla jsem trochu změnit žánr, ale toto bylo velké šlápnutí vedle. Nerozumim těm nadšeným ohlasům.

petra4021
27.05.2021 5 z 5

Velmi napínavý příběh z prostředí New YORKU, kterému nechybí humor, erotika, napětí. Knihu jsem přečetla za 2 dny . Příběh i děj má spád, nechybí několik zápletek, komplikované vztahy mezi hlavními hrdiny, netradiční zákulisí striptýzových barů, vtipné pasáže. Příběh vás rychle pohltí a s touto knihou se nudit nebudete. Ideální na dovolenou , odpočinkové čtení pro všechny generace 15+. Už se těším na další pokračování! Moc doporučuji

Marcel098
17.05.2021 5 z 5

Po přečtení této úžasné knihy jsem se dostala do úplně nového světa. Zaujal mě nejen obsah knihy ale i vášeň která mě dostala do extaze. Vychutnávala jsem si příběh z daného New Yorku, který bych ráda zažila na vlastní kůži. Domnívám se že slečna spisovatelka má potenciál. Těším pokračování.

bookcase
26.02.2021 4 z 5

Bavilo, zajímavé téma... a proč ne. :)

hel7202
09.01.2021 5 z 5

Tuhle knizku jsem precetla za jednu noc. Tak moc me zajimalo, jak pribeh stripterky dopadne, ze jsem ji proste nedokazala odlozit. A myslim, ze se bude libit mnoha ctenarum/ctenarkam. Zajimavy dej, zapletka, erotika, komplikovane vztahy - a jeste k tomu pohled do zakulisi striptyzoveho klubu! Kdo by nebyl zvedavy?

MatyVyb
29.09.2020 5 z 5

Perfektní čtení!!! Knížku jsem si přečetl za 2 dny, pokaždé, když jsem ji zavíral, mne lákalo číst znovu a znovu, dokud jsem ji nedočetl. Chvílemi jsem se i zasmál vtipům textu, který mi probíhal před očima jakobych byl vedle hlavní postavy. Opravdu to bylo moje nejlepší čtení, které mé oči dosud viděli. Doporučuju ji každému, kdo má rád knížky s erotickým i zároveň rodinným dějem. ;-)

tonya1735
24.06.2020 5 z 5

Knihu jsem přečetla za necelé dva dny, lehce se mi to četlo. Zatáhla mě do děje a živě jsem si představovala vše, co se k knize odehrává. Prožívala jsem scény s Blackem tak moc, že v určitý moment jsem byla vyloženě naštvaná na Ashley, i když je to jen knižní postava :) . Moc se těším na pokračování !!! ❤ Knihu mohu jen doporučit !

Optimistka65
17.06.2020

Kniha svým obsahem byla velice čtivá a i přes takové to téma mě dokázala vtáhnout do děje.
A zároveň i odpočinková.
Doporučuji i starší generaci, která má mladého ducha.

Martik.3
02.05.2020 5 z 5

Příjemné odpočinkové čtení s erotickým zápalem. Nemohla jsem se odtrhnout. Moc hezky napsané. Striptérkovské prostředí mě překvapilo.

Vlasta49
02.05.2020 5 z 5

Četlo se to dobře. Upoutalo mě to od začátku do konce. Zajímavé čtení ze života. Doporučuji.

J.k.lomnicky
26.04.2020 5 z 5

(SPOILER) Přečetl jsem si tuto knihu. Je od mladé nadějné autorky. Zajímalo mě, jak si bude mladá hrdinka z Česka počínat za Velkou louží a jak vůbec vypadají striptýzové bary v New Yorku. Nikdy jsem tak daleko nebyl a zmíněnou zábavu taky nevyhledávám. O to víc mě to lákalo. Nebyl jsem zklamaný, kniha se četla dobře. Autorka zvládla velice dobře dějovou linii, všechno jsem jí uvěřil, i když to bylo napsané tak trochu holčičím způsobem. Ale i chlap si v knize najde pasáže, které ho zaujmou. Překvapil mě konec knihy. Na jedné straně Ashley objeví svého otce a na druhé straně přijde o vlastní dítě – to není úplný happy end. Ale je to skvěle připravené pro pokračování.

dominika5979
09.03.2020 5 z 5

Kniha je poutavá a užila jsem si ji. Doporučuji Všem ženám, jednoduše se čte.
Je podle mě zábavná. Je to příběh mladé ženy, v duši dívenky, maminky, chcete-li i odvážné slečny. Je to sexualní a kontroverzní román. Podle mě tato kniha může být pro někoho skandální a neměli bychom se s ní jako matky stotožňovat. Vyzívá nás aby jsme si ji hlavně užili, ne se přirovnávali k hlavním hrdinkám. Já jsem matka a kniha mě nikterak nepohoršuje, naopak mě vzrušuje myšlenka na to co vše je ve světě možné...... Toms Upppp!!!!

5563
09.03.2020

Moc se mi kniha líbila. Je to kombinace 50 odstínů a Sexu ve Městě, jen z prostředí striptérek. V příběhu najdete vzrušení a atmosféra New Yorku vás přímo pohltí! Doporučuji a už se těším na druhý díl!

daniel8231
28.02.2020 5 z 5

Příběh který se odehrává v NYC a poukazuje na noční život striptérky s malým dítětem. Velmi napínavé čtení. Hlavní hrdinka ukazuje realisticky dění v této branži. Nejvíce zábavné jsou hlavně pasáže, kde tráví čas s kamarádkami, ale také drsné erotické scény u kterých člověk nejednou pociťuje vzrušení.
Tato kniha je zábavná a velmi dobře se čte.
Myslím si, že se autorka dokázala skvěle vcítit do role Ashley a jejího života. Tento příběh mi přijde velice realistický a tudíž mohu jen doporučit ;)
Ps: těším se na druhý díl

1Terisek1
12.02.2020 odpad!

Bohužel jsem nebyla schopna dočíst. Nezaujalo mne. Možná proto, že mám doma 1,5 starou holčičku a hlavní postava má také malé dítě a většinu času tráví v práci - stripbaru, nebo s kamarádkami či chlapama a připadala mi hloupá a nedokázala jsem se do ní vcítit a tím mi byla i kniha nepříjemná na čtení. Možná jsem ji měla dát větší šanci, ale proč ztrácet čas nad něčím co člověka nebaví. Každopádně jsem zvědavá na komentáře ostatních :)

Štítky knihy

New York pro ženy erotika noční podniky kamarádky

Autorovy další knížky

A. K. Veliká (p)
česká, 1991
2019  76%Striptérky Velkého jablka
2020  78%Matky na palici
2021  64%Snílci Velkého jablka

Kniha Striptérky Velkého jablka je v

Přečtených21x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce1x
Chystám se číst8x
Chci si koupit4x