Střípky minulosti

Střípky minulosti https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218447/mid_stripky-minulosti-218447.jpg 4 7 3

Megan Smith, je lidská dívka, která má děsivou a bolestnou zkušenost ze svého dětství a později i dospívání. Jejím největším přáním, bylo utéct a ukrýt se před svým pronásledovatelem, jimž byl její největší nepřítel Dominik deLuca, který v té době byl shodou okolností vůdce obrovského upířího klanu. Marcus a Dominik deLuca, byli bratři a přesto synové dvou otců. Jednoho lidského, druhého upířího. Po vzájemném boji, Marcus z pozice vůdce klanu Dominika vyhnal. Jeho prioritou se stala ochrana Megan Smith, do které se zamiloval. Podaří se mu ochránit Megan a její spolubydlící Daru, nebo padne do léčky Dominika, který se nechce upířího klanu a hlavně Dary vzdát? Nebo je v tom něco více, než pomsta...... celý text

Přidat komentář

lucie2952
21.08.2017 3 z 5

Začatkem byl strašně urychlenej. Jak se hned hlavní hrdinové do sebe zamilovali... Pak se to trochu zvolnilo a dalo se to číst. Ke konci jsme už stránky přeskakovala, protože se to strašně táhlo. Za mě taková upíří nic moc romantika.

ZdenkaN
06.05.2015 4 z 5

BČD po česku - moc pěkná upíří oddechovka.


ciniminisek
05.01.2015 5 z 5

Přívrženci fantasy ocení, že upíři si zachovali víceméně úctu, sílu a dekorum ohrožené novodobou vlnou literatury. Milovníci romantických příběhů zcela propadnou Vůdci klanu, protože ten chlap je prostě dokonalý (a přitom zbytečně nepřikrášlený) ve všem co dělá. Bojovnice za emancipaci zase ocení přirozenou nezávislost hlavní hrdinky, neboť za svobodu a nezávislost se dereme všichni. A konečně běžný čtenář mající v sobě od každého kousek, tedy čtenář jako já, knihu slupne jako malinu.
By - Renata Dorňáková

Štítky knihy

upíři humor erotika napětí

Autorovy další knížky

Martina Kastlová
česká, 1988
2014  83%Střípky minulosti
2014  76%Nikdy nic nekončí...