Strava bohů

Strava bohů https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108902/strava-bohu-108902.jpg 3 5 2

První díl důkladného pojednání o tom, že lidské bytosti nepotřebují k životu potravu. Zdá se vám to absurdní, směšné nebo šílené? Zkuste se nechat autorkou přesvědčit! Její systém stojí na vědeckých základech a obshuje mnoho pozoruhodných údajů, doporučení a cvičení. Nejedná se jen o to nejíst, ale začít fungovat na úplně jiné úrovni, než běžně fungujeme ... Autorka ve své knize představuje jednoduché, ale účinné nástroje k uspokojení našeho veškerého hladovění. V programu Božské výživy nabízí na základě svého bádání vyživovací prostředky 2. a 3. stupně. Na 2. stupni nám tato strava plně zajišťuje trvalé zdraví, štěstí, klid a blahobyt. Na 3. stupni se dostáváme dokonce ještě dále tím, že stále pracujeme na změně schémat našich mozkových vln. Tak převedeme existující biosystém na nový způsob obživy plynoucí čistě ze světla prány. Tato kniha se díky uvedeným 35 technikám a řadě nových výzkumů stane jedinečnou četbou pro každého, kdo chce v životě získat mnohem více - opravdovou lásku a poznání.... celý text

Přidat komentář

painthers
21.04.2020 1 z 5

Dokud se ještě píše o energiích, čakrách a meditacích, nijak mi to nevadí. Tahle kniha ale na sebe zvláštně napasovává i "vědu" a mimo toho, že v tomto ohledu mi přijde fakt podivná, mě ani moc nebavila. Neříkám, že je v ní úplně všechno mimo, ale některé myšlenky byly pro mě trochu za hranou.

sira
07.11.2016 4 z 5

Kniha je opravdu plná informací a já jsem ji četla postupně. I tak se k ní budu zřejmě průběžně vracet, hodně doporučení se nedá vyzkoušet najednou. Jen mi kniha připadala chvílemi trošku nepřehledná a chaotická, ale to je možná jenom můj dojem. Informací o práně je zde opravdu víc než dost, takže proto je určitě možné knihu doporučit - jen je třeba si udělat na ni více času:-)


Autorovy další knížky

Jasmuheen
australská, 1957
2012  60%Pránická výživa - Žití ze světla
2012  60%Strava bohů
2009  70%Využití prány
2012  70%Život bez jídla
2012  80%Božská výživa

Kniha Strava bohů je v

Právě čtených1x
Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce12x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x