Kniha krve

Kniha krve https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403836/bmid_kniha-krve-IJ8-403836.jpg 4 49 9

Stránky světa série

< 3. díl

Závěr trilogie Stránky světa Svět bibliomantů je ohrožen novým děsivým nebezpečím. Jedno refugium za druhým je pohlcováno neznámou silou. Furia se obává, že je jediná, kdo může zastavit zničení světa – a že za to nejspíš bude muset zaplatit pořádně vysokou cenu. A potřebuje pomoc... Protože jestli se brzy nedostane z podivného mezisvěta, kam byla uvržena, nejspíš nezbyde žádný svět, kam by se mohla vrátit.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

Blutbuch , 2016


více info...

Přidat komentář

TeoK7
29.04.2021 5 z 5

opět trochu horší než minulé díly ale určitě si tuto sérii někdy znovu přečtu.

roman9276
18.08.2020 2 z 5

Originálně vymyšlenej svět, kdy s pomocí tzv. bibliomantiky vládnete pomocí knih/y mocí, což mě velice nadchlo. Mrzí mě, že po třech dílech a tisíci stranách, co má tahle série jsem si nijak nezamiloval postavy, nevim proč, ale k srdci mi nepřirostly, a to je pro mě dost velká vada na kráse. Dál mě mrzí, že ačkoli svět je opravdu jedinečnej, tak není probranej dost do hloubky a svym způsobem odfláknutej, chtěl bych vědět víc. Postavy mě vytáčely, jejich nelogický chování mi úplně drásalo nervy a vim, že tuhle sérii už si znova rozhodně nepřečtu, protože většina postav je prostě banda dementů. A co mě nejvíc štve, když se v knize všechno táhne jak smrad a pak akční a zajímavý finále se vleze na pár stránek a nazdar ty vole, konec.


vlkcz
17.08.2020 4 z 5

Po Noční zemi jsem se těšil na finále, ale ono vyšlo tak trochu do ztracena. Ale i tak mě závěrečný díl víc než uspokojil.

meda2007
11.04.2020 4 z 5

Skvele napsana kniha s pekne propracovanyma postavama. Moc krasne vystaveny svet. Jen me trosku mrzi ten konec.

andrejci
15.12.2019 5 z 5

Tohle byl nejlepší díl celé série. Předchozí díly mě nebavilo ale tenhle byl super. Konec bych možná trochu změnila a to i pár věcí v celé sérii. Bylo to takové příjemné odpočinkové čtení.

BetyN.
21.04.2019 5 z 5

Tak tohle byl famózní závěr této série. Opět mě dostala autorova fantazie a promyšlenost příběhu. Knihu jsem si moc užila.

Parwana
15.04.2019 3 z 5

Skvěle napsáno jako obvykle, se strhujícím koncem, málem jsem plakala. I když jsem četla knihu s odstupem od předchozích dílů a spoustu věcí jsem mezitím zapomněla (obtížnější návaznost, tápete, kdo je kdo, kdo kde umřel, kdo se kde vynořil...).

Ivuska.09
21.02.2019 3 z 5

Svět, který je v této sérii vytvořen, je skvělý a nápaditý. Úplně jiný než realita. Nová slova, nové významy. Tohle mě na celé sérii baví. Pro knihomoly přesně to pravé. Ale mám i pár výhrad. Místy mi děj přišel nedotažený. Musela jsem hodně vzpomínat, co se vlastně stalo v předchozích dvou knihách. A kvůli tomu mi trvalo, než jsem se do Knihy krve začetla. Celkově se střídají pasáže, které nudí a které baví. Celkově hodnotím jako průměrné dílo.

Orange8knihomol
29.01.2019 5 z 5

Třetí díl ,,Stránek světa" mne opět nezklamal, ba naopak mile potěšil. Příběh v sobě nesl spoustu knih a bibliomantských věcí, které se knihomolům, mezi něž patřím i já, budou vřele zamlouvat. Děj knihy měl, jak jinak, více dějových linií, byl protkaný jako pavoučí síť, a proto má čtenář po přečtení pocit, že se toho v knize událo mnoho. Dokonce se mi zdá, že si ani na všechny události a příčiny nemohu vzpomenot, což mne celkem mrzí. Postavy mi přišly čím dál tím více propracované a lidské než v předchozích dílech, což bylo super. Moc se mi líbil konec, který mě trochu dojal a také okolnosti kolem Pipa, Furiina jedenáctiletého bratra, který je pro mě obrovským vzorem a kterému z celého srdce fandím. Rozhodně DOPORUČUJI!

Štítky knihy

pro děti

Autorovy knížky

2018  89%Můj syn není Rain Man

Kniha Kniha krve je v

Přečtených60x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených2x
Knihotéce91x
Chystám se číst41x
Chci si koupit15x