Stop rozmazlování!

Stop rozmazlování! https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222222/stop-rozmazlovani-222222.jpg 4 4 3

Odmítá si vaše dítě pravidelně čistit zuby, uklízet pokoj, při každém nákupu žadoní o hračku či dobrotu nebo stále naléhá o vyšší kapesné? Máte pocit, že je možná trochu rozmazlené a chtěli byste to změnit? Na příkladech z terapeutické praxe ilustruje autor tipy a rady, jak dosáhnout změny ve výchově dětí od předškoláků po dospívající nesoucí známky rozmazlování. Přináší úlevu rodičům, kteří si zoufají a nevědí, jak zkrotit své nezkrotné mazánky. Nemluvte donekonečna o tom, co by dítě mělo nebo nemělo, nevyhrožujte, nepropadejte zoufalství, ale jednejte!... celý text

Přidat komentář

Danago
20.05.2023 4 z 5

Tuto knihu jsem si vzala, abych si rozšířila obzory a zjistila jestli se rozmazlování dokážu vyhnout a při tom nebýt příliš přísná. Já už jsem prarodič, tak snad i mě to něco dá. A možná knížka poputuje dál k rodičům mých vnoučat.

Bonda
13.02.2022

S některými věcmi souhlasím (zbytečnost uplácení, sama bych i řekla: pěstovaná materiální neskromnost), ale autor jako by viděl jen dvě možnosti uspořádání: dítě velí nebo rodič velí. Dítě poslouchá nebo dítě vládne. Autorovi nějak ušla třetí, kýžená možnost: všichni v rodině jsou na stejné úrovni, naslouchají si a uzavírají dohody.


lucyq
29.03.2019 4 z 5

Tuto knizku by si mel precist KAZDY rodic, ktery ma dite starsi 15 mesicu. Mne to pomohlo ziskat si nadled nad situaci;)
Nevyhoda je, ze se tam veci ty same opakuji porad dokola. To je asi ale asi normalni, protoze clovek to potrebuje precist nekolikrat, aby to opravdu zacal brat vazne.

Štítky knihy

výchova vývoj a výchova dětí

Autorovy knížky

2014  75%Stop rozmazlování!

Kniha Stop rozmazlování! je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x