Stmívání, pravá láska a vy

Stmívání, pravá láska a vy https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135840/stmivani-prava-laska-a-vy-135840.jpg 4 7 5

Některé dívky mají v lásce štěstí, jelikož instinktivně dokáží rozpoznat muže, který je může učinit šťastnými. Jejich úspěch je tajemstvím dokonce i pro ně samotné. Kniha psycholožky Louise Deaconové toto tajemství odhaluje. Na příkladu ságy Stmívání dokazuje, jak romantické knihy a filmy ovlivňují názory žen na milostné vztahy, pomocí praktických příkladů a návodných rad odkrývá zavedená klišé a učí čtenářky poznávat svou osobnost i své skutečné touhy a potřeby. Každá dívka má právo na štěstí a s touto knihou se její šance mnohonásobně zvyšují!... celý text

Pro ženy Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Twilight, True Love and You , 2011


více info...

Přidat komentář

vlkove
30.07.2023 4 z 5

Když vezmete příběh a postavy ze série Stmívání, přidáte jejich rozbor vztahů a pošlete je mezi nás lidi do reálného světa, tak může vzniknout tato kniha. Proč ne, příjemné překvapení. Vlastně taková sonda do tématu jakého si k sobě hledat partnera, jak se mít ráda a co vše netrpět dobrovolně ve vztahu. Mohlo to být o 150 stran kratší, ale jsem spokojená.

Zlajda95
18.10.2020 3 z 5

Celkem slušný self-help rádce. Autorka na příkladu Stmívání ukazuje úskalí romantických příběhů - jak ovlivňují náš pohled na muže a vztahy s nimi. Velmi trefně ukazuje na některé aspekty vztahů Belly s dalšími postavami (nejen s Edwardem a Jacobem, ale třeba i s Mikem, jejími rodiči atd.). Kniha obsahuje také docela dost podnětných otázek k zamyšlení.


Hipi
31.08.2017 4 z 5

Skvělý psychologický rádce, který mě bavil víc než samotné Stmívání.
Se vším uvedeným sice nesouhlasím, ale s 90% ano.

Candide
14.01.2016

Bohužel smutně pravdivé. Doporučuji šesti ze svých pěti romantických kamarádek.

NikiMedy
01.07.2015 3 z 5

Podle mě naprostá blbost, knihu jsem si koupila ve spojitosti s twilight ságou a vážně si nemyslím že by byly ženy takhle ovlivňovány.

Štítky knihy

partnerské vztahy romantika populárně-naučné publikace muži a ženy psychologie osobnosti

Autorovy knížky

2012  80%Stmívání, pravá láska a vy

Kniha Stmívání, pravá láska a vy je v

Právě čtených2x
Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce6x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x