Stín včerejší noci

Stín včerejší noci https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430455/bmid_stin-vcerejsi-noci-a6x-430455.jpg 3 43 9

Laura se po dlouhých letech vrací do rodného města Branston. Ačkoli by ráda začala nový život, stín minulosti ji nepřestává pronásledovat. Co znamenají tajemné vzkazy, které postupně nalézá? Kdo je ve skutečnosti šarmantní Jonathan Fields a proč se tolik zajímá o tragédii, která se odehrála před jedenácti lety v místních lesích? Dozví se Laura, co je realita a co je pouze výplodem její bujné představivosti? Román Stín včerejší noci od americké spisovatelky Wendy Walker nenechá čtenáře v klidu a donutí ho klást si tyto i mnohé další otázky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Night Before , 2019


více info...

Přidat komentář

Bellsinka
21.09.2022 4 z 5

Mně se kniha líbila, nic jsem od ní neočekávala a proto mě asi i příjemně překvapila. Žádné náročné čtení, na dovolené za 2 večery přečtená..

PetraKysova
17.01.2022 3 z 5

Ja som s knihou veľmi spokojná. Nečakala som vôbec nič, možno preto sa mi to tak páčilo. Mám rada tieto typy kníh. Kedy sa tam prelína viacero dejových línii, ktoré spolu súvisia a vy vôbec neviete ako sa to vyeskaluje. Veľmi sa mi páčili criepky minulosti, kedy ste o Laure naozaj pochybovali, do toho to vyšetrovanie a ten záver bol super. Dobrý psychopat.
Odporúčam ako nenáročnú četbu. Za mňa veľmi veľmi dobrý thriller.


Bee240
29.07.2021 3 z 5

Jako první musím k této knize říci, že pokud bych byla nováček v thrillerové scéně asi bych byla nadšená...před lety bych dala knize určitě pět hvězd.
.
V tomto thrilleru je hlavní postavou Laura - mladá žena která má velké problémy sama se sebou a je totálně nevyrovnaná...ze začátku se děj stále jen točil okolo její minulosti a tragédii která ji potkala jako teenagerku.
Toto neustále točení se v kruhu mě ale neodradilo a byla jsem chvílemi zvědavá jak to celé dopadne....zda je Laura ke své nevyrovnanosti i psychopatka a vrah a nebo je jen divná.
.
Dalšími postavami jsou její přátelé z dětství...Gabe, Joe a její sestra Rosie.....chvílemi jsem měla pocit že Rosie je na tom snad ještě hůř než Laura.
.
Kniha sama o sobě nebyla špatná a byla i chvílemi napínavá, ale těch chvil bylo opravdu málo a stále se příběh točil jen kolem jedné věci a největší kámen úrazu byli neustále Lauřiny psychické eskapády.

jasmína
21.06.2021 5 z 5

Za mě spokojenost. Možná tím, že jsem neočekávala nic, a dalo mi to dobře udělaný i napínavý příběh , a dva relaxační večery.....

Januli
06.03.2021 3 z 5

Knihu hodnotím průměrně. Ne, že bych se nudila, ale ani nějak nebavila.

Leena
18.10.2020 4 z 5

Tak o hodně lepší než Všechno není zapomenuto. Byla jsem hodně zvědavá, jak to dopadne a ani mne to nezklamalo. Jen ten konec byl na můj vkus popsaný moc zdlouhavě a zbytečně.

Didi15
30.08.2020 3 z 5

Nemůžu tvrdit, že to bylo veledilo, ale jako nebyla jsem z toho nijak otrávená, takže za mě to prostě ujde. :)

MMacicekk
11.07.2020 3 z 5

Najít na této knize výrazný klad je velmi těžké. Děj nezachránilo ani jeho rozuzlení, které nejen, že působilo předvídatelně, ale především mi do celkového konceptu nezapadlo. Vzhledem ke konečnému rozuzlení jsem nepochopila předchozí natahování děje, které bylo ve svém závěru úplně zbytečné. Stín včerejší noci byl pro mne spíše zklamáním, nežli podařeným psychothrillerem. Nováčkům, kteří s tímto žánrem teprve začínají, by se naopak líbit mohl, pro ostřílené čtenáře je jen pouhou ztrátou času.

ArwenAragorn
11.07.2020 2 z 5

Váhala jsem mezi 2-3 *.
Začátek byl nuda, pořád se to točilo kolem toho, co se stalo Lauře tenkrát v lese. Pak děj nabral spád, bohužel do dost nepravděpodobného rozuzlení.
Přečíst se knížka dá, ale kdybych ji nečetla, nic by se nestalo.

Štítky knihy

thrillery thrillery pro ženy americké romány

Autorovy další knížky

Wendy Walker
americká, 1967
2017  69%Všechno není zapomenuto
2020  66%Stín včerejší noci