Šťastné a chlupaté!

Šťastné a chlupaté! https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522722/bmid_stastne-a-chlupate-2R9-522722.jpg 5 2 3

Na letošní Vánoce má Quinn Cooperová jasné plány. Prodejem vlastnoručně vyrobených ozdob podpořit umisťovací akci psů a koček z místního útulku a také si vydělat peníze na letenku za svou nejlepší kamarádkou. Adopce roztomilých chlupáčů jde skvěle, jen jejího oblíbeného pejska se umístit nedaří. Jedna rodina by si ho ráda vzala, nemůže si to však finančně dovolit. Dokáže Quinn najít způsob, aby ona i domácí mazlíčci prožili šťastné a veselé Vánoce?... celý text

Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Celebrate the Season: The Twelve Pets of Christmas , 2017


více info...

Přidat komentář

lejera
07.01.2024 5 z 5

Já prostě miluju vánoce a zvířata a když se to spojí, tak vznikne za mě naprosto dokonalá kniha. Krásný, dojemný příběh o slečně, která dělá dobrovolníka v útulku a udělá vše proto, aby zvířátka strávila vánoce v nových domovech. Příběh o lásce, přátelství a zvířatech, zasazený do kouzelného období Vánoc. Kniha je určena mladším čtenářům, ale i srdce dospělého člověka si dokáže získat.

alnahu
28.11.2023 5 z 5

Již se blíží Vánoční svátky ,tak jsem si s chutí přečetla tento krásný vánoční příběh-plný kočiček a pejsků, kteří hledají domov, aby i domácí mazlíčci prožili šťastné a veselé Vánoce.


Renike
24.10.2023 5 z 5

Další krásný vánoční příběh od autorky. Milá, sympatická holčička Quinn, která ve volném času pomáha v útulku, se snaží, aby byla adoptovaná roztomilá zvířátka. Hledá nové domovy jak psům, tak i kočičkám do Vánoc.

Autorovy další knížky

2022  89%Zasněžené Vánoce
2023  90%Šťastné a chlupaté!

Kniha Šťastné a chlupaté! je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce5x
Chystám se číst13x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x