Starshow

Starshow https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247675/bmid_starshow-247675.jpg 4 25 7

…Když se holka z Upper East Side zamiluje do amerického idola. Blair má vše, co by si jiné dívky mohly přát – drahé oblečení, matku slavnou spisovatelku, bydlení na Upper East Side. I přesto se ale cítí obyčejná a jako každá teenagerka si nemůže nechat ujít novou řadu pěvecké soutěže Starshow, kde vystupuje americký miláček – Seth. To, že Blaiřina matka zaměstnává Sethovu tetu jako svoji asistentku, už Blair nemůže hrát do karet víc, a tak se nečekaně dostává k Sethovu telefonnímu číslu… Seth je obyčejný kluk, který se jen snaží splnit si svůj sen. Když mu před nejtěžším kolem volá neznámé číslo, on telefon zvedne a krásný ženský hlas na druhé straně ho ujistí, že soutěž zvládne, vše jako by se pro něj najednou změnilo. Závislost na telefonátech začne narůstat a přestává stačit. Seth touží zjistit, kdo je ta neznámá, co se mu vkradla do života, a Blaire se jejich vzájemné blízkosti děsí. Vše se navíc zkomplikuje, když jí táta představí okouzlujícího mladého muže jménem Lee, který by pro ni byl nejen ideálním životním partnerem, ale i spřízněnou duší.... celý text

Přidat komentář

lucie2952
21.10.2018 odpad!

Ještě se mi nestalo, že bych si v knize neoblíbila ani jednu postavu. Hlavní postavy v této knize jsou na facku. Tak debilní postavy jsem ještě v knize neměla. Nevím, co k tomu více napsat, protože jsem knihu v půlce musela odložit, protože i ten děj byl na facku. Nic se tam pořádně nedělo a když už, tak to bylo předvídatelné a pěkně trapné...

jani.ruzicko
10.10.2018 4 z 5

No, bylo to lehce naivní, ale možná je to jen tím, že nebudu cílovou skupinou =)
Každopádně byl příběh ale celkem pěkný a čtivý. Stále se něco dělo, takže děj rychle ubíhal.

Oba pohledy jsem uvítala, jen mi vadilo, že ze začátku byla jedna situace psaná z obou pohledů, takže jsme ji vlastně četli 2x.

Nic nového, jasný konec, ale i tak fajn oddechovka. =)


ardeas
18.09.2017 4 z 5

Ňo :) mierne naivné viac, ako by to malo byť, ale inak to bolo uhrané dobre. Kniha sa čítala sama, takže to hovorí dosť veľa. Opät plus fakt, že je písaná striedajúcim sa pohľadom, ale tu musím poznamenať mínus, že na začiatku boli pohľady na jednu situáciu dvakrát, to nemám rada, lebo dej to veľmi neposúva. Inak je to pre mňa také troška osviežujúce, mám rada knihy točiace sa okolo hudby, toto je prvá kde sa dej odohráva počas súťaže, preto je to niečo iné. Dobrá oddychovka.

jitka7
08.02.2016 2 z 5

Mě to přišlo sladko-kyslé, naivní a bylo to klišé. Říct jednomu člověku Miluji Tě a pak hned chrápat s druhým (a vlastně se ani nic přeci neděje, jelikož toho prvního uvidím za týden, tak využiji čas a budu s tím druhým)... no tak tohle je zvláštní druh lásky. A takovéhle knihy mě hned přestávají bavit. Hlavní hrdinka byla hrozně naivní, mě osobně dost protivná a hlavní hrdina, ten zase nevěděl jak odehnat jednu potvoru (až jsem se u toho i zasmála).

Katera
05.09.2015 4 z 5

Zajímavý námět, kniha se četla dobře, ale zarážející bylo to množství chyb (hrubky, chybějící písmena i slova, zpřeházený větný pořádek). Za tohle by se měl nakladatel a hlavně jazyková korektura stydět.
Vztah Blaiřiných rodičů, víceméně na dálku, mě překvapil. Samotná Blair, která se rozhoduje mezi dvěma atraktivními muži, přičemž jednoho zná jen z televize a po telefonu a ten druhý je pro ni vlastně moc starý (to mě pobavilo, že rozdíl 6 roků se jí zdál obrovský).

Vitnerová
27.08.2015 4 z 5

Docela dobrá kniha ale nějak jsem nepochopila úvahy Blaiřiny matky která otce sice milovala ale on nebyl polovinu roku doma! A zůstat s někým kvůli zabezpečení z ohledu peněžitého? Sakra opravdu hezká kniha ale ta mamka je na pěst! :-)

Adele02
26.06.2015 4 z 5

Slabší čtyři hvězdičky, protože na tři to prostě není.
Starshow je taková pohádka pro teenagery. Všude známý kluk a skoro obyčejná holka. Kdo by jim nefandil, že?
Pokud tedy hledáte knihu na oddech, Starshow je rozhodně dobrá volba. ;)

Štítky knihy

první láska

Autorovy další knížky

2021  93%Milion hvězd
2015  71%Starshow
2021  85%Pronásledovaní