Srí Lanka

Srí Lanka https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240127/bmid_sri-lanka-lonely-planet-rjn-240127.jpg 4 3 2

Nekonečné pláže, nadčasové zříceniny, přátelští lidé, množství slonů, bezkonkurenční příboj, mírné ceny, zábavné vlaky, slavný čaj, chutné jídlo - máme ještě pokračovat? Toto všechno je pro Srí Lanku charakteristické. Průvodce Lonely Planet obsahuje: 18 fantastických pláží 77 nezapomenutelných chrámu 57 map 168 vypitých šálku čaje - inspirativní fotografie - přehledné mapy - srozumitelné praktické informace - kapitolu o potápění a plážích - všestranné podklady pro plánování cesty - důkladné seznámení se srílanskými reáliemi... celý text

Přidat komentář

quinnie
04.01.2017 3 z 5

Průvodce jsme pořídili pro cestu na Srí Lanku v listopadu 2016 a to jen proto, že se jednalo o novější vydání než měl Rough Guide. Ve výsledku je v průvodci spousta neaktualizovaných údajů (což může být způsobeno i tím, že se na SL poslední dobou zejména ceny rychle mění). V lednu 2017 bude mít Rough Guide nové vydání průvoce pro Srí Lanku, takže doporučuji zakoupit spíš jej.

tanuki
31.01.2016 4 z 5

Lonely Planet má ve své sérii i lépe zpracované průvodce. Občas zde některé důležité informace nenajdete, některé jsou nepřesné a informace o památkách příliš stručné. Přetrvávající slabinou jsou mapy, ve kterých se poměrně obtížně orientuje. Rough Guide je pro Sri Lanku lepší volbou.