Srdce čarodějů

Srdce čarodějů https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478232/bmid_srdce-carodeju-gTt-478232.jpg 4 4 3

Kniha Srdce Čarodějů pojednává o dvou přátelích, mladých lovcích, kteří kvůli zprvu nešťastné náhodě zabloudí mimo rámec svých dosavadních životů. Aby vydělali prostředky na živobytí, přijmou obtížný úkol. Ale nejen to. Aniž by znali svého nepřítele, najednou se jejich životy ocitají v nebezpečí. Setkávají se s magií i láskou, objevují své talenty, ale také zjišťují, že věci nejsou takové, jak jim bylo předkládáno. Jejich hodnoty i životní poslání se zásadně proměňují.... celý text

Přidat komentář

markyticka
02.02.2022 5 z 5

Dala bych 4 hvězdičky za příběh, ale dávám 5 za statečnost - napsat toto v 15ti letech je dobré a dopracovat to a vydat v 17ti je velmi dobré. Fantasy příběh ze světa kde žijí lidé i elfové, ale jen někteří z nich mají kouzelnické nadání. Je fakt, že kolem kouzlení je to takové trochu rozvleklé a pak souboje a akce ke konci strašně rychle uběhnou. Vzhledem k tomu, jak kniha končí doufám, že bude pokračování :)

robin9739
26.10.2021 4 z 5

Za mě se jedná o zajímavé dílo a jeho autor ukázal, že psaní fantasy není jeho práci ale jeho koníčkem... Věřím, že to není jeho poslední kniha.


dpxcz
25.09.2021 3 z 5

Srdce čarodějů sedmnáctiletého Štěpána Lukeše jsem podpořil v crowdfundingové kampani. Dostala se mi tak do ruky pořádná dávka fantasy, na kterou jsem byl zvědavý.
A první půlka knihy ubíhala svižně, bavil jsem se. V půlce knihy, kdy došlo na výcvik kouzel a tím pádem ke zpomalení děje, to už bylo s mou pozorností horší a pak už jsem na úvodní vlnu prostě nenaskočil. Hlavní postavy mi také připadaly dost přecitlivělé, což bych čekal spíše u knih z nakladatelství CooBoo cílených na jedenáctileté holčiny.
Celkově mě kniha bavila, ale asi bych dost krátil, aspoň o třetinu, aby bylo vše svižnější.

Autorovy knížky

Štěpán Lukeš
česká, 2004
2021  85%Srdce čarodějů

Kniha Srdce čarodějů je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chci si koupit2x