Srdce a Hlava - Příběh o přátelství

Srdce a Hlava - Příběh o přátelství https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527307/bmid_srdce-a-hlava-pribeh-o-pratelstvi-65663cceb4ae9.jpg 4 5 2

Život má být legrace! Ale co když vašim dětem brání přílišné přemýšlení v tom, aby si tu legraci užily? Pojďme se na to podívat se Srdcem & Hlavou. Jsou to nejlepší přátelé, kteří společně pracují na tom, aby se udrželi v rovnováze. Srdce vnáší radost a lásku do přítomného okamžiku. Hlava dělá to, co je třeba udělat. Jenže co se bude dít, když se naši přátelé na den rozdělí? Tento příběh byl napsán proto, aby nám připomněl, jak moc důležité je naslouchat svému srdci a mít vstřícný přístup ke světu – mimo jiné proto, že nám to do života přináší radost.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Bambook , Alferia
Originální název:

A Friendship Story: Heart & Mind , 2021


více info...

Přidat komentář

ladyfromskye
07.03.2024 4 z 5

Bylo to takové miloučké pohlazení, rychle přečteno, ale rozhodně zanechá dojem. Povedené byly jak texty, tak ilustrace. Chválím také otázky k diskuzi a cvičení, které najdete na konci knihy.

Jane2016
04.01.2024 4 z 5

Srdce a hlava, příběh o přátelství, je přesně tou knížkou, která Vás naláká i když nejste cílová kategorie! A protože jsem v prosinci četla nejenom romantiku, ale i pohádky, řekla jsem si proč nezkusit i tuhle!

A příběh byl skvělý. Přesně takový, jaký jsem si představovala, že bude. Milý, zajímavý a nejednou mi vykouzlil úsměv na tváři.

Myslím, že bych pohádky a příběhy pro děti měla zařadit mezi můj klasický knižní výběr. Čtenář si u tohoto druhu knížek odpočine úplně jiným způsobem!


Autorovy další knížky

Nishi Singhal
americká
2023  80%Srdce a Hlava - Příběh o přátelství
2024  100%Srdce a hlava potkávají kamarádku pozornost

Kniha Srdce a Hlava - Příběh o přátelství je v

Přečtených10x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x