Láska na druhý pohľad

Láska na druhý pohľad https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91888/bmid_laska-na-druhy-pohlad-EIa-91888.jpg 4 86 14

Společnost arkány série

1. díl >

Keď Venetia Miltonová prijme výhodnú ponuku Tajnej spoločnosti zdokumentovať múzejné zbierky v starobylom opátstve, jej život sa nečakane zmení. Práve tam stretáva svoju lásku - Gabriela Jonesa.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Second Sight , 2006


více info...

Přidat komentář

Danafantom
29.02.2024 5 z 5

Bylo to takové vtipné. Za mě mohlo být paranormálna podstatně víc.

Ála1968
09.06.2023 5 z 5

Tahle kniha patří bezesporu mezi ty nejlepší co Amanda napsala.Jsou většinou všechny krásné,ale některé opravdu převyšují ty druhé.Tato paří určitě mezi ty převyšující


Kudík
24.04.2023 5 z 5

Konečně jsem se u své oblíbené autorky dopracovala k její obsáhlejší sérii, ale současně ještě nevím, zda "Společnost arkány" zvládnu v kuse či jí něčím proložím. Každopádně jsem ráda, že nedošlo na mojí mírnou obavu, že paranormálna tu bude až moc. První díl v podání Gabriela Jonese a Venetie Miltonové alias paní Jonesové jsem si užila, a to vč. jejich příbuzných, kterých již zde nebylo málo a věřím, že se s přibývajícími díly až nezdravě rozrostou. :) Zde jsou asi ti nejhlavnější, a to její mladší sestra Amelia a bratr Edward, teta Beatrice Sawyerová a ze strany Gabriela rodiče, otec Hippolyte, matka Marjorie, vč. bratránka Caleba Jonese. Zajímavá detektivní zápletka ohledně ztraceného zápisníku s receptem na elixír 200let mrtvého alchymisty a zakladatele Společnosti, kde nechybí ani pár vražd a zajímavý vývoj v rámci fotografického ateliéru ve viktoriánské společnosti. 4,5*.

petraj30
25.01.2021 5 z 5

Krásný příběh. Romantika skloubená s paranormálními jevy. Do toho všeho ještě detektivní zápletka...já se nenudila ani okamžik, mnohdy jsem se při jejich výměně názorů hodně pobavila. Oba hrdinové byli skvělí i všichni příbuzní.
Škoda, že už mám přečtený poslední díl, ale alespoň se dozvím, jak se seznámili ostatní. Moc pěkné

moudivlacek
01.10.2018 4 z 5

Krásný romantický příběh s detektivní zápletkou a paranormálními jevy, krásný úvod do série. Gabriel a hlavně Venetia tvoří od začátku skvělý pár, i když ne skutečný. Ale kdo mě dostal vždycky - je malý bratr Edward - "můj otec byl bringandista".
A kdo chce vědět, čím že to jeho otec byl, musí si to přečíst, stojí to za to.

Ewik
22.04.2016 5 z 5

Super kniha!! Kdykoliv sáhnu po knize od A.Quick, nemůžu šlápnout vedle. Obdivuju s jakou obratností dokáže skloubit tajemno, napínavou zápletku a romantiku, tak, že to nepůsobí překombinovaně, a přitom si knihu skvěle užiju.
Oba hlavní hrdinové, intelegentní a svéhlaví, se mi moc líbili. Gabriel si mě získal hned na začátku. Taky nápad s alchymistovým tajemstvím byl zajímavý a celý příběh příjemně plynul, skoro jako bych byla v něm.

sarekaslukova
29.12.2015 5 z 5

Tento druh knih mám ráda, trocha tajemna, trošku nádech historie a trocha lásky. Děj knihy se mi líbil a četla se velmi dobře. Opravdu jsem zvědavá na další pokračování :-).

Majdule
16.11.2015 4 z 5

První příběh ze série Společnost arkány přináší devizu historických kulis. Příběh Gabriela a Venetie nabízí milé čtení, které potěší vším, co autorka umí, ale nepatří podle mého k úplné špičce.

kacaaba
17.08.2015 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Napínavý děj s fantasy příběhem protknutý romantikou.

78lulu
08.01.2015

velmi pěkná, napínavá až do konce ..........................

Kaylin
08.07.2013

prvý román z rozvetvenej série Spoločnosť arkána . Téma zase zaujímavá, fotografia a ako pomôže k vytvoreniu správnej fotografii videnie aury. Autorka sa hodne vo svojich knižkách zaoberá ženskou rovnoprávnosťou, z toho hľadiska klub Janus ,je veľmi ,veľmi zaujímavý . K slovu sa dostane aj Darwinova teoria :D Romány z tejto série môžeme čítať aj samostatne,ale aj ako pokračovanie príbehu,prekrásne spolu súvisia .

mariva
09.03.2013 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, je přesně v tom duchu, který mě u autorky přitahuje. Romantika a k tomu trochu parapsychologických schopností, dávkovaných v menší míře než u pozdějších knih z této série, dodává knize to správné napětí. Jen mě překvapilo, že má jít o první díl série, protože v ději se mluví o dávné historii z doby před 200 lety. U prvního dílu bych čekala, že bude právě z té doby a řekne nám víc o původních zakladatelech Společnosti Arkány. Škoda, ráda bych si přečetla o prvním Jonesovi i jeho protivníkovi.

kika 13
26.02.2013 4 z 5

Dobře se to četlo,nenáročný děj.

Nikol18
05.09.2012 5 z 5

Konečně se mi do ruky dostal první díl celé série Arkány a jsem nadšená. Osobně historické romány nečtu, ale ve spojení s parapsychlologickými schopnostmi hlavních hrdinů a tajemnem miluju. Nemůžu se této série nabažit. Líbí se mi i emancipovanost hlavních hrdinek. Opravdu příjemně strávený čas. Hezké oddychové čtení a překvapivé rozuzlení. :)