Spider-Man: Zvěřinec zasahuje!

Spider-Man: Zvěřinec zasahuje! https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525593/bmid_spider-man-zverinec-zasahuje-654544258c8a9.jpg 4 3 1

Když se tým Avengers vydává utkat se s nebezpečím, které ohrožuje New York, Spider-Man dostane ten nejdůležitější úkol: postarat se jim o jejich mazlíčky! Jasně, Spider-Man by se radši řezal s padouchy, ale s velkou mocí přichází i velká odpovědnost za všechno zvířectvo ochlupené, okřídlené i šupinaté!

Přidat komentář

cestina_s_linus
27.11.2023 5 z 5

Lepší vstup do světa komiksu jsem si nemohla přát. Sice bylo pro mě kapku “náročné z mangy přesedlat nazpět do systému “klasického způsobu čtení a několik stran mi trvalo, než jsem zjistila, jak číst bublinky, ale pak to šlo samo! Pokud stejně jako já jste komiskem nepolíbení, tak tuto tenkou knížečku doporučuji! Stránky jsou krásně barevné, plné vtipných hlášek (ano, i dospělý tvor si zde najde úsměvné pasáže). Děj je plný akce a napětí. Čtenář se nenudí a nechce knihu odložit. Myslím si, že pokud hledáte titul, který by mohl rozjet v dítěti čtenářskou vášeň (a miluje Marvel hrdiny) - toto je dobrý začátek.

Sama jsem zvedavá na další Spajdyho dobrodružství!

Štítky knihy

pro děti od 7 let superhrdinové Spider-Man superhrdinské komiksy

Autorovy knížky

Mike Maihack
americká, 1979
2023  87%Spider-Man: Zvěřinec zasahuje!