Špalíček dobrých českých vtipů I.

David Vít

Obálka knihy Špalíček dobrých českých vtipů I.

Vtipy dělíme na slušné... a dobré! Přinášíme vám obsažný soubor vtipů, které pobaví každého! Vtipy jsou rozděleny do několika desítek kategorií o podkategorií a každý si tu tak najde to své - nechybí samozřejmě ''věčná témata'' muži, ženy, policie, blondýny a další. Nevhodné osobám mladším 18 let.... celý text

Komentáře knihy Špalíček dobrých českých vtipů I.

Médea
08.10.2025

Přijde mi, že autor knihy pracoval jako řidič fekálního vozu a všechen obsah, který cestou posbíral, pak nalil do této knihy. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Totální škoda papíru.

martianekk
07.02.2025

Dobrá knížka na relaxaci. Ne, že bych ji četla na jeden zátah, spíš prolistuju, náhodně pár vtipů přečtu a na čas odložím zpátky do knihovny.

verka5083
28.05.2024

Na odreagování je knížka skvěla a líbí se mi víc než druhý díl.

pavlinda
26.08.2022

Když se potřebujete odreagovat...

ydnac
28.09.2020

Tento špalíček mám doma již několik let a pokaždé, když mě napadlo se do nej podívat našla jsem nějaký vtip:-) Opravdu :) Když jsem jí četla poprvé, četla jsem vždycky tak dlouho, dokud jsem neměla záchvat smíchu a tím jsem našla super vtip :-)

vinnetou500
23.09.2019

Nejlepší společník při dřepění na "Olympu". Jal jsem se jej přečíst od začátku do konce a zaškrtával jsem si povedené kousky. Bohužel, z více jak čtyř tisíc vtipů jsem shledal opravdu skvělými sotva stovku. Spíš padesát.

ragnom
22.08.2015

Doporučuji všem milovníkům vtipů. Super kniha.

minimonisek
27.07.2012

Tahle kniha je zásobena velkým množstvím vtipů na různá témata - některé vtipy fakt výborné, zasmáli jsme se u nich celá rodina. Pro milovníky českých vtipů doporučuji a pro ostatní je to dobrá kniha na zlepšení nálady.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi