Sny a uzdravení

Sny a uzdravení https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211111/sny-a-uzdraveni-Al1-211111.png 4 4 1

John A. Sanford, episkopální pastor a analytický psycholog praktikující v San Diegu, vysvětluje, jaký význam mají sny pro prožití zdravého a plnohodnotného života. Přibližuje čtenářům metody práce se sny a výkladu snů, které mohou vést k pochopení jejich smyslu, k porozumění snům, snovým obrazům a symbolům. Teoretickou část autor doplňuje příklady dvou konkrétních snových sérií a jejich interpretací.... celý text

Přidat komentář

parxel
04.08.2015 3 z 5

Tuto knihu jsem četl celkem dvakrát. Na poprvé mne velmi zaujala. V té době byla pro mne témata obsažená v knize velmi aktuální a tudíž i velmi zajímavá. Po druhé jsem četl knihu s odstupem cca 7-10 let a kniha mě už tolik zajímavá nepřišla.

Obsahem knihy je rozbor série snů několika osob (pokud si dobře pamatuji, tak dvou), které se nachází v životní fázi osamostatňování a odpoutávání od rodičů. Na knize mne lehce rušilo křesťanské zaměření autora (ale opravdu nepatrně). Na druhou stranu pokud jste zatím nečetli nic o snech, tak tato kniha může být dobrým úvodem. Je krátká, stručná a podstatu některých věcí vystihuje velmi dobře.

Knihu bych doporučil především mladším lidem, kteří řeší podobná témata, jako jsou obsažená v knize. Vyzrálejším lidem bych doporučil např. knihu od Jany Heffernanové Tajemství dvou partnerů, která je obsáhlejší a více komplexnější.

Autorovy další knížky

1993  70%Sny a léčení
2003  75%Sny a uzdravení
1998  %Aj Pastor je človek

Kniha Sny a uzdravení je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Knihotéce2x
Chci si koupit1x