Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem

Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234399/mid_snadna-cesta-jak-skoncovat-s-alkoho-huG-234399.jpg 5 10 10

Allen Carr se proslavil jako odborník světové úrovně, který pomáhá lidem přestat kouřit. Jeho kniha SNADNÁ CESTA JAK PŘESTAT KOUŘIT se stala světovým bestsellerem, byla přeložena do více než 40 jazyků a prodalo se jí přes 10 milionů výtisků. V nové knize SNADNÁ CESTA JAK SKONCOVAT S ALKOHOLEM aplikuje Allen Carr svou revoluční metodu na problém nadměrné konzumace alkoholu. Bystře analyzuje naše důvody k pití a uvádí jednoduché pokyny, jak krok za krokem postupovat při cestě ven z ‚alkoholové pasti‘, přičemž k úplnému osvobození je třeba právě tolik času, kolik potřebujete k přečtení této knihy. Jeho unikátní metoda vás zbaví pocitu strádání či deprivace a funguje bez nutnosti používat pevnou vůli. Allen Carr boří všechny iluze a mýty o alkoholu, zbavuje čtenáře psychické závislosti a ukazuje cestu, jak se osvobodit a konečně si užívat života naplno.... celý text

Přidat komentář

Many46
04.02.2024 5 z 5

Knihu doporučuji přečíst každému, kdo chce alkohol pochopit a dostat se mu pod kůži. Ani jsem to neplánoval, chtěl jsem se připravit na svátky a dát si suchej advent.... nakonec to dopadlo jinak a již jsem alkohol nepil 3 měsíce :)))
Díky Allane

Felsenberg
21.01.2022 5 z 5

Skvělá kniha. Nejlepší jakou jsem četl o cestě ze spárů jedu alkohol. Spousta převratných, a to doslova, myšlenek. Jako vhodnou přípravu před terapií Allena Carra doporučuji knihy Zabiják od Emila Zoly a Démon alkoholu od Jack Londona.


Dresia
07.06.2021 5 z 5

Myšlenky v této knize jsou skutečně převratné. Sice ne ve všem s autorem souhlasím, částečně "vymývá mozek", často se opakoval a v knize byla velká spousta překlepů, přesto musím dát plný počet a už si objednávám další autorovu knihu Snadná cesta k ideální váze :)

Simii45
24.02.2020 5 z 5

Tak tuhle knížku jsem přečetla jedním dechem, bohužel se mi nepodařilo ji nepřečíst skoro na zátah jak pan Allen doporučuje, četla se totiž vazne skvele, půjčila jsem si ji z knihovny a uz ji mam objednanou , protože ji chci mit doma, přestala jsem pít už před začátkem čtení a hodlám v tom pokračovat.

lacola
18.06.2019 5 z 5

Tato kniha není o tom, že přestanete, ale že opravdu sami již nebudete chtít! Kniha se mi dostala zcela náhodou do rukou poté, co se po jejím řešení z jedné mé známé (lehké alkoholičky) stala ze dne na den abstinentka. Ač se sám považuji za příležitostního uživatele alkoholu, po jejím přečtení jsem ztratil chuť na alkohol úplně.

Coucouha
15.06.2019 5 z 5

Přesto že nejsem nijak závislá na alkoholu, tato kniha mne při bloumání v knihkupectví čímsi oslovila. Možná je to tím, že se v mém okolí vyskytuje nejeden abstinující alkoholik. Řekla jsem si, že možná pochopím více souvislostí a třeba já sama přestanu alkohol konzumovat úplně - jelikož jsem si s touto myšlenkou nejednou pohrávala. Alkohol skutečně k životu nepotřebujeme, tak proč ne. Tato kniha mi ale ukázala opravdové argumenty proč se alkoholu vyhnout úplně.
Nevím, zda by tato kniha pomohla opravdu těžce závislému alkoholikovi, ale rozhodně dokáže podat pomocnou ruku. Já jsem po jejím přečtení rozhodnutá, že myšlenka úplnému vyhnutí se alkoholu je více než správná. Jsou zde uváděny velmi dobré argumeny, vyvraceny zažité tvrzení a taky je zde vysvětleno, jak jednoduché je stát se závislým.
Opravdu velmi podnětná a užitečná kniha. Pokud váháte, určitě si ji přečtěte. Může v mnohém otevřít oči!

Štítky knihy

alkoholismus alkohol

Autorovy další knížky

Allen Carr
britská, 1934 - 2006
2009  92%Snadná cesta jak přestat kouřit
2015  94%Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem
2004  60%Snadná cesta k ideální váze
1991  90%Sbohem cigareto
2015  90%Snadná cesta jak překonat hazard