Slza pro dračího pána

Slza pro dračího pána https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232226/bmid_slza-pro-draciho-pana-sqI-232226.jpg 4 16 3

Magnólie série

< 2. díl >

Asterion série

0. díl

Telepatka Magnólie pracuje pro nebezpečného muže a její svět je plný intrik a krvavých překvapení. Na lodi Dráče připluje do rodné Plaveny s úkolem získat vzácný minerál od svého někdejšího mistra, arcimága Zvina. Ten však sleduje vlastní cíle a žádný prostředek k jejich dosažení mu není cizí. Atraktivní zrzka se bude muset hodně ohánět, aby z námořního dobrodružství vyvázla se zdravou kůží.... celý text

Přidat komentář

Janadvorackova
27.03.2019 5 z 5

V "Magnolii a démonovi" se holky - autorka a hrdinka, teprve rozehřívaly.
"Slza pro dračího pána" je sice knížečka rozměrů menších, ale obsahově rozhodně za první nepokulhává.

Magnolie roste, tedy vyvíjí se, nechci říct stárne, to se dívkám neříká. A vy jí budete časem dobrodružný život závidět a všechny ty nepřející zmetky chtít poslat do hlubin oceánu. Nebo kamkoli, do jakýchkoli hlubin, které vás napadnou.
A že vás napadnou :).

Autorka prostě dovede používat mateřštinu a stvořit kolikrát věci, které by vám matky mnohdy určitě zakázaly :), kdyby věděly, co všechno vám způsobuje neklidné noci.

TheMelorry
07.10.2017 3 z 5

Kraťoučká knížečka, volně navazující na předchozí knihu o Magnólii. Díky délce příběhu se nevyskytují hluchá místa, vše je jasné, stručné a přesné. Což se dá od povíkdy čekat. Velmi snadno se čte a svižně ubíhá. Jediné co bych vytkla je obálka, která se mi vážně nelíbí. (chápu, na co je naráženo, ale obešla bych se bez ní)


marmeli
19.08.2016 4 z 5

Malinká knížečka, která je z je zařazena v trefné edici Pulčík od nakladatelství Mytago :-) Obsahuje jednu povídku, kde v hlavní roli opět potkáme Magnólii, avšak o několik let později než v Magnólii a démon. Opět jsem se dočkala vtipného a poutavého prostředí, které mě bavilo. Obálka mi sice trošku rvala v počátku žíly, ale s odstupem času musím uznat, že se pro Slzu hodí!