Slavné pražské mordy

Slavné pražské mordy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478350/bmid_slavne-prazske-mordy-J6R-478350.png 4 11 2

Slavné pražské mordy série

1. díl >

Straka, Hojer, Oplištil, Hepnarová, Fabiánová. Monstra v lidské podobě posedlá touhou zabíjet. A Vranská, Janatková, Pražáková, jejich oběti. Smutní hrdinové dvaceti stručných popisů nechvalně proslulých vražd spojených s hlavním městem Prahou, o kterých si však často povídali lidé po celé republice. Příběhů, nad kterými se člověk může zamyslet, nakolik se podobná stvůra může ukrývat v každém z nás.... celý text

Přidat komentář

DraculasLady
23.12.2023 4 z 5

Pouze základní důležité informace o mnoha slavných případech. O některých jsem doteď ještě nečetla ani neslyšela a to se v této problematice pohybuji často. Jediné, co bych vytkla, je chybějící chronologie případů. Když už bych já psala takovou knihu, začala bych od nejstarších po nejmladší. Když vám na víceméně novodobý případ naváže další z válečného období a pak zase skočíte skoro do současnosti, není to úplně příjemné. Zajímal by mě systém, jakým autorka příběhy seřadila. Grafická úprava naprosto super.

CarollDashie
23.09.2023 4 z 5

Kniha je hlavně určena pro někoho, kdo o pražských vraždách nic neví. Každý případ je rozepsán na zhruba 5 stránek, takže pokud o daném případu něco víte, nic nového se nedozvíte. Velkým plusem jsou fotografie.