Skryté národy

Skryté národy https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392684/bmid_skryte-narody-6q6-392684.jpg 4 12 4

Byla by velká náhoda, kdybychom byli ve vesmíru sami, ale národy, skryté našim očím, jsou v naší vlastní zaslepenosti blíže, než si chceme připustit. V každém z nás dřímá představa, že na této planetě nejsme zcela sami. Existuje nespočetně zajímavých důkazů o tom, jak kdesi na Zemi někdo spatřil něco zvláštního. Většina lidí si jako první vybaví UFO – velké létající talíře, které ovládají mimozemšťané. Ale vědci pro to mají vždy nějaké vysvětlení… Sem tam nějaké vojenské cvičení nebo přírodní jev. Ale co když přírodní jev není jen přírodním jevem? Co když byly některé „přírodní jevy“ vyvolány úmyslně? A omylem při tom unikla malinká část energie, která měla být obyčejným lidem neviditelná a způsobila na světě chaos. V dnešní době již existuje technika, která začíná být na takové úrovni, že i nepatrné úniky neznámých energií začínají být monitorovány a hodnoceny jako prozkoumání hodné. Bohužel konzervativci si jich nevšímají a tyto jevy stále řadí mezi ony přírodní zázraky.... celý text

Přidat komentář

Oshiete
08.11.2020

Kniha byla zpočátku velmi nudná, děj se s přibývajícími stránkami sice rozběhl, ale působil poněkud nedomyšleně. Co se týče gramatiky a stylistiky, zažila jsem absolutní horor. Pokud Vám vadí časté hrubky, stylistické nedostatky či špatný slovosled, knížku Vám nemohu doporučit. Nicméně věřím, že se autor pro příště poučí a svůj nevšední a poměrně zajímavý nápad rozvine mnohem lépe, než v této knize, jelikož nápad a příběh jako takový přímo čiší potenciálem.

moravak84
28.06.2020 4 z 5

Podle mého názoru je to pěkná kniha pro mladší čtenáře (střední škola apod.). Ilustrace jsou skvělé, ale čtení je trochu drsné. Doufám, že pro další část autor vezme lepšího redaktora.


leos3220
28.12.2019 5 z 5

Knížka mě příjemně překvapila. Autorovi se podařilo vytvořit vlastní sci-fi svět, zajímavé postavy i neobyčejný příběh. Těším se na pokračování.

jaroslava9890
30.12.2018 5 z 5

Knížku jsem přečetla v kuse. Začátek me trochu nudil ,ale kdyz jsem se dostala přes úvod tak zbytek byl pěkně napsaný a bavil mě. Držím autorovi palce v další tvorbě.

Štítky knihy

thrillery LitRPG (herní svět + fantasy/sci-fi)

Autorovy knížky

Martin Špatenka
česká, 1990
2018  80%Skryté národy

Kniha Skryté národy je v

Právě čtených4x
Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce27x
Chystám se číst25x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x