Sirínek na cestách

Sirínek na cestách https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145783/sirinek-na-cestach-145783.jpg 4 9 9

Příběh o chlapci, který se rozhodl vydat se na cestu... Na svoji dalekou cestu vesmírem a o jednom zastavení zde na Zemi. Jeho příběh bude s největší pravděpodobností připomínat cestu každého z nás. Jednoduchými otázkami a souvislostmi přiměje k zamyšlení o smyslu našeho života. Kniha je ilustrovaná autorkou a doplněná "obrazy z nebe" malíře Zdeňka Hajného. Příběh Sirínka příběh pomůže mnohým z vás vzpomenout si na svůj dávný domov vysoko ve hvězdách. ... celý text

Přidat komentář

Allla9
14.11.2022 5 z 5

K zimnímu času patři pohádky a pohádkové příběhy. Toto je jeden z těch, které nikoho nezklamou a nenásilnou formou nás poučí.

Štěpinambura
31.01.2022 5 z 5

Nádherná knížka. Kažá stránka s nádhernou ilstrací potěšila.


ditul
24.09.2021 5 z 5

Nádherný příběh o chlapci Sirínkovi, který navrací lidi ke svému pravému já.
*Nemůžeme nic udělat za druhé... Ani ty, nemůžeš, Sirínku. Nejdůležitější je tvůj život. Pro tebe, ale i pro druhé. Jedině pak může tvoje láska zářit celým vesmírem.
Nejvíce jsi pro ně udělal tím, že jsi naplnil svoji touhu! Z toho mají ostatní vážně nejvíce...
Změní se pak mnoho věcí, Sirínku. Vždy, když třeba i jeden člověk něco pochopí, jeho myšlenka se šíří dál. A všichni ostatní, mají k ní pak blíž.

senbja
04.01.2019 5 z 5

Krásná a nádherně ilustrovaná kniha pro hledající, pro ostatní možná "jen" sci-fi. Formátem a tíhou méně vhodná pro čtení na dobrou noc. Alespoň mně se četla nejlépe položená na stole.