Síla rodu

Síla rodu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518360/bmid_sila-rodu-rrM-518360.jpg 4 4 3

VĚDĚT ODKUD – VĚDĚT KAM Proč se často cítíme nezakotvené a vyhořelé, bezradné, když se máme rozhodnout? Proč říkáme ano, když myslíme ne? Důvodem je ztráta spojení – s námi samotnými i s naším nejcennějším potenciálem: našimi předky. Protože pouze pokud víme, odkud přicházíme, můžeme si samy určit, kam se vydáme. Pouze tak si můžeme naplno uvědomit svou ženskou sílu, rozpoznat a žít životní vizi, která je v souladu s naší ženskou podstatou, a být skutečně ženou. Takovou, která žije v souladu se svou přirozeností a specifickým ženským rytmem a která dokáže plně využít svůj ženský potenciál. Posílíme-li své kořeny, nebude už stát nic v cestě našemu naplněnému životu. Budeme moci volně vzlétnout a stopa, kterou tu zanecháme, dá křídla i dalším generacím.... celý text

Pro ženy Duchovní literatura Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Práce s předky jako cesta k uzdravení a osvobození


více info...

Přidat komentář

RenataP
06.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Celkem čtivé, i takové jednoduché metody pro spojení se s odkazem předků, pro povídání s nimi, pro urovnání si toho všeho v hlavě. Pro odpuštění, opuštění některých úkolů, zatěžujících náš život - to vše je výtečné.
Trochu mi ale vadila ta snaha vidět všechny předky jako dobré, i ty zlé. Ne, opravdu mohou být v rodě neskutečně zlí lidé a ty je třeba prostě odsunout, víc se s nimi nezabývat... ale jinak jako inspirace je kniha dobrá. Je jemnější než třeba Prvotní otisky, které jsou teda dost drsné a beznadějné.

Lenka4
19.10.2023 1 z 5

V první části knihy se čtenářky naučí vyvolávat duchy, ve druhé si zopakují obecně známé rady pro osobnostní rozvoj. Nevím, zda lze nápad s uzdravováním předků považovat za přínosný. Sama autorka připouští, že někteří předci mohou být zlí. Nepřináší však návod, jak se od nich odpojit, pokud se nebudou chtít léčit. V lepším případě to možná sdělí v rámci soukromého koučování za příslušný honorář. Horší situace nastane, jestliže to opravdu neví. Platí tedy - kdo chce klidně spáti, nechá duchy spáti.


Leonora
01.07.2023

Obálka, název a podtitul vypadají fantasticky a lákavě. Ovšem popis a obsah prozrazují, že je to jenom další afektovaný a frázovitý feministický ezoblábol, který se snaží něco vytřískat z fenoménu nastartovaného knihou Ženy, které běhaly s vlky.
Hledám hlubinnou psychologii nebo aspoň zdravý rozum, ale ezoterika se od nich zdá se zcela distancuje.