Sila pozitívneho myslenia

Sila pozitívneho myslenia https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161003/bmid_sila-pozitivneho-myslenia-161003.jpg 4 53 13

Tajomstvo úspešného života je v tom, že sa zbavíte starých myšlienok a nahradíte ich novými, vitálnymi myšlienkami plnými viery. Na zmenu myslenia je však potrebné dosiahnuť pokoj v duši, pretože len ten nás otvára prijímaniu Vyššej sily. Autor približuje modernému človeku, ktorý hľadá svoje miesto v súčasnom svete, pravdu Starého a Nového zákona. Vychádza z vlastnej skúsenosti a skutočných životných príbehov. Uvádza veľké množstvo duchovných techník, ktoré vedú k šťastiu, láske, dobrým partnerským vzťahom, pracovným úspechom a blahobytu. Táto kniha pomohla uzdraviť myseľ a telo desaťtisícom ľudí. S tromi miliónmi výtlačkov na celom svete, patrí Pealova kniha k najpredávanejším titulom na knižnom trhu.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Gardenia
Originální název:

The Power of positive thinking , 1953


více info...

Přidat komentář

Dejnau
21.07.2023 1 z 5

Pozitivní myšlení je (pro mě) jednoduchá a jediná možná rovnice. Těšila jsem se na další seberozvoj.. Bohužel.. Čtení téhle knihy mi spíše přišlo jako nějaká lekce duchovní nauky o křesťanství.. A abych si zachovala své pozitivní myšlení, tak vracím do knihobudky..

intelektuálka
09.06.2023 4 z 5

Tohle je takové duchovní povzbuzení ....

I když hlavní myšlenkou je zde víra, přesto kniha laskavým způsobem přibližuje epizody ze života lidí a předává hlavně víru sám v sebe ....

Zbavit se zátěží, starostí a obav - a být sám se sebou smířený ....
A také myslet na druhé - a vztahem k nim nacházet své místo v životě ....

Pěkně se četlo - doporučím.


Han-nah
03.09.2022 4 z 5

I když je tato kniha napsaná v křesťanské víře,m není to na škodu. Já si myslím, že každý člověk v něco věří. A když ne, tak aspoň by měl věřit sám v sebe. Silnější, když v životě upadnou, jsou schopni vstanout, vzít si poučení a jít dál. Slabší potřebují popostrčit. Nikdo a nic nesmí jejich slabosti využít ve svůj prospěch. Kniha přináší rady a myšlenky pro ty, kteří se chtějí nad svým životem zamyslet nebo něco změnit.
Žij tady a teď, žij , než zemřeš.

DomT
06.06.2019 5 z 5

Nejsem věřící, ale přesto pomyslný TOP 10

ArwenEvenstar
20.08.2018 5 z 5

Ačkoli nejsem věřící, kniha mi předala spoustu myšlenek a ukázala mi cestu, jak žít lepší a šťastnější život.

Shindo
06.12.2017 2 z 5

Úprimne neviem, ako by som knihu ohodnotil teraz. Pred tými rokmi, ked som ju čítal mi aspoň na čas pomohla zmeniť pohľad na niektoré veci a bol som rád, že sa mi dostala do rúk. Keď sa na ňu však pozriem po rokoch, príde mi až naivná, celá založená na obrovskej autosugescii a až prehnanom, slepom pozitívnom myslení. Aj samotného autora za knihu dosť kritizovali.

3nitka
18.01.2016 4 z 5

Táto kniha mi dala veľa sily.

ladyba
10.07.2015 4 z 5

Toto je opravdu mimořádná kniha a není divu, že je na ni mnoho odkazů v knihách zabývajících se osobním rozvojem a pozitivním přístupem k životu. Výrazná náboženská stránka může nevěřící trochu zaskočit, ale i tak si přijdete na své.

janulka1310
26.03.2015 5 z 5

Knihu jsem měla v ruce již dříve, ale až o pár měsíců později jsem ji byla schopná číst a částečně i pochopit. Myšlenky v knize jsou postaveny na křesťanské víře, takže záleží na každém, jak je v této oblasti pokročilý a od toho se dle mého odvíjí ten správný čas, kdy knihu vzít do ruky. Rozhodně bude tato kniha nadále součástí mého života a věřím, že se k ní budu vracet.

Pawlisman
12.09.2014 4 z 5

Základní stavební kámen všech dalších knih o duchovních naukách a sebezdokonalování. Hodně zaměřené na křesťanský pohled, ale i přesto se v knize dá najít spousty positivních a inspirujících myšlenek. Můj prvopočátek - nikdy bych neřekl, že se mi obdobná kniha bude líbit a že tomu uvěřím. Je třeba si vybírat, ale i přesto nezbývá než doporučit, jako základní abecedu.

James
08.03.2014 5 z 5

Vyšší síla opravdu pomáhá, děkuju panu doktorovi za tuto knihu.

martinakovarova
10.04.2013 5 z 5

Kniha mě nastartovala z nějtěžšího období... Jsem moc ráda, že jsem měla možnost na ní natrefit... Rozhodně doporučuji!

vitavita
01.04.2012

Zajímavá kniha, neškodí si jí alespoň prolistovat ....