Šijeme na stroji

Šijeme na stroji https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331801/bmid_sijeme-na-stroji-ITN-331801.jpg 4 4 3

Ať už jste začátečník, nebo šijete dlouhá léta, v této knize se dozvíte množství informací, které potřebujete k tomu, abyste ze svého šicího stroje vytěžili maximum. Najdete zde vše o příslušenství, které vám pomůže při vaší tvorbě, o práci s nejrůznějšími látkami nebo o vytváření dekorativních efektů. V knize nechybí ani průvodce výběrem jehel, nití, materiálů a užitečné rady k nákupu šicích strojů.... celý text

Hobby
Vydáno: , Esence
Originální název:

The Sewing Machine Accessory Bible , 2011


více info...

Přidat komentář

a304
25.02.2023 5 z 5

Ruční práce jsou zdrojem nejen radosti, praktičnosti, ale i mnoha dalších benefitů. Odreagování od starostí. Procvičování jemné notoriky, aby klouby nezatuhly. Gymnastika bříšek prstů má vliv údajně na nervová zakončení a souvisí s kladnou odezvou podnětů na mozek. Hodinu si odpočinout od počítačů a mobilů a nahradit je na čas šitím.
Nechat se inspirace z podobných knih, nemusí být ztraceným čase.
Moje mamka v důchodu ráda háčkovala dečky a hojně obdarovávala vnoučata. Módní artikl to nebyl , ale mám vzpomínku na milou bytost dodnes na očích a jsem vděčná za dárek. Vždy navodí příjemný zážitek.
Knihu jako inspiraci k výrobě např. velikonoční výzdoby doporučuji.

Capinka
04.01.2019 3 z 5

Tato kniha mi toho moc nedala, protože se šitím zrovna začínám a jentak ve svém volném čase. V této knize je popis šicího stroje a pak popis jednotlivých pátek a samozřejmě návody, jak s patkami pracovat. Ale více informací jsem tam nenašla. Čekala jsem trochu, že si zde osvojím názvosloví používané v tomto oboru, ale bohužel jsou zde pojmy naservírované jako hotová věc a o některých nevím, co to vlastně vyjadřuje. Vzadu je krátký slovníček, ten je ale takový moc stručný. Jinak pro lidi, kteří už se v oboru trochu vyznají a chtějí šít s více patkami a profesionálněji.


Eorin
27.08.2017 4 z 5

Tak toto už je opravdu pro fajnšmekry, tedy švadlenky, které šití berou vážně a hodlají se tím zabývat mnohem víc, než jen nadšenci, co s radostí zkusí sem tam nějakou plátěnou tašku. Jedná se o opravdu zevrubný soupis toho, co lze se strojem dokázat a tím myslím především možnosti stehů. Pěkně zpracované

Štítky knihy

šití, střihy

Kniha Šijeme na stroji je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit5x