Nečekaně sexy

Nečekaně sexy https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38599/bmid_necekane-sexy-ukz-38599.jpg 4 60 12

Sexy série

1. díl >

Nečekaně sexy je první díl trilogie o třech kamarádkách, které se přátelí od dětství a před třicítkou spolupracují v televizní stanici KTEX. Julia jako majitelka, Chloe jako výkonná ředitelka a Kate jako moderátorka. Děj se soustředí kolem Kate Bloomové, která je podle vedení televizní stanice příliš upjatá a potřebuje přitáhnout diváky větší bezprostředností. Vymyslí s kamarádkami pořad Skutečná Kate, v němž se má předvést v nezvyklých situacích. Díl, kde měla vařit s nahým kuchařem, zachrání její kamarád z dětství, známý golfista Jesse Chapman. Zjistí, že nemá ve městě ubytování, proto mu Kate nabídne svůj domek pro hosty. Blízkost muže, kterého odmalička obdivovala a do kterého je zamilovaná, přináší náročné situace. Ale Jesse se snaží kontrolovat a ovládat. Do života se jim nečekaně zaplete i jeho syn, o jehož existenci neměl tušení. Oba po sobě touží, ale žijí s pocitem, že pro toho druhého nejsou dost dobří a přitažliví. Jesse navíc prožívá krizi zasahující golf a snaží se nedat nic najevo. Pochybuje o sobě, není si jistý, jestli získal zájem diváků kvalitou hry nebo nevázaným životem. Kate však jeho problém odhalí a pokusí se mu pomoci. Podaří se jí zorganizovat golfový zápas, při kterém se Jesse uvolní, sblíží se se synem a ocení, co pro něho Kate znamená.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Suddenly sexy , 2004


více info...

Přidat komentář

Kudík
07.07.2022 3 z 5

(SPOILER) Ano, bylo to vtipné, místy jsem se opravdu upřímně smála, ale přesto to bylo také dosti jednoduché a já se vlastně smála jen těm dvojsmyslným vtipům a narážkám. Bylo zde i pár vážnějších věcí, a to dětství Kate a hlavně Jesse.... v 11 kouřil, ve 12 začal pít alkohol a na své 13. narozeniny dostal od svého "otce" těžko pochopitelný dar. I chování jeho staršího bratra nebylo úplně v pořádku.
Líbila se mi konverzace mezi Kate, Chloe a Julií, která to odlehčovala. Další díly jsou již v přijatelnějším odstínu zelené a žluté, namísto této echt růžové. :)

„Dívka uchopila šipku a hodila. Jenomže minula a šipka vyletěla mimo scénu. Někdo v dálce vykřikl. Kate se zadívala přímo do kamery. „Myslím, že to jen potvrzuje přísloví, že láska bolí."

avalonek
17.03.2021 3 z 5

No nevím,asi jsem divná,ale mě to moc dobrý nepřišlo.Vadilo mi přeskakování v textu z člověka na člověka aniž by to člověk postřehl.Pro mě takový průměr slabší.


martiline
17.02.2017 4 z 5

Já byla příběhem docela spokojená. Ano, sladká, nenáročná četba ... ale celkem i fajn komediální a to mne kniha málokdy rozesměje. Prostě hlavní hrdinka se v tom někdy motala jako Bridget v Deníku :-) ...
Ještě mám doma půjčené další dva díly, ale raději je "proložím" něčím zajímavějším a až pak se vrhnu na druhý díl. Jak tu někdo napsal ... růžová, moc růžová. :-)

michaela8804
06.12.2016 5 z 5

Jedním slovem parádní! Moc mě tenhle příběh bavil. Místy neskutečná legrace, měla jsem občas i záchvaty smíchu a konec mě opravdu potěšil. Další díl mě právě čeká.

LimedkaMikki
10.07.2016 3 z 5

Knížka se četla prakticky sama. A to i přesto, že to bylo takové, jak to říct... nedomrlé. Něco mi tam prostě chybělo. Nebo naopak přebývalo. S Kate jsem až takový problém neměla, spíš Jessieho jsem měla chuť něčím přetáhnout. Nejvíc by se to asi dalo charakterizovat jako růžová. Moc růžová. Nebyla špatná, ale za mě už ne.

vaili
03.06.2014 5 z 5

Naprosto skvělá kniha na odpočinek a relax, prostě na zlepšení nálady doporučuji...správná kombinace humoru a romantiky :))

Kabi
29.04.2014 4 z 5

Mě se kniha líbila. Hezky se četla - oddechovka.

Poutnice
29.09.2013 5 z 5

Já jsem se u knihy bavila moc. Chápu lidi, kterým se nelíbí, pro mě byla Kate prostě k sežrání, nedokážu si představit, že bych se měla někdy ocitnout v její kůži, když se snaží vystoupit s novým já a ještě v televizním pořadu.

jaja10
21.08.2013 1 z 5

Nevím, jak bych měla tuto knihu okomentovat, snad jen slovy - neuvěřitelná slátanina.

pakoshka
22.05.2013 odpad!

Hrůza a děs, nechápu, že jsem to vůbec dočetla. Afektovaná, pitomá a hrozně hloupá kniha, pardon.

MissBlack
23.07.2012 4 z 5

Souhlasím s prvním komentářem. Je to pohodová kniha, ideální na dovolenou, pobaví, byla jsem spokojená.

zichisek
30.08.2011

Super knížka jako taková oddechová,nenáročná,vtipná.Mohu jen doporučit!